Wat eten we vandaag? #13
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6495
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Vanavond tortellini met spinazie/ricotta vulling en roomsaus met ui, knoflook, doperwtjes en hamreepjes :)
Re: Wat eten we vandaag? #13
Caspar schreef:Dat is niet eens echte kaas maar analoog kaas:En die kaas bovenop is gewoon smerig.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Analoogkaas
Analoog kaas? Tuurlijk joh
Re: Wat eten we vandaag? #13
Alle dieren zitten er wel in he: Rundvlees, Kalkoenvlees, Varkensvlees :')
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #13
EN KAAS :Y ECHTE KAAS :YBee schreef:Alle dieren zitten er wel in he: Rundvlees, Kalkoenvlees, Varkensvlees :')
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39291
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Dat was geloof ik wel een truc als ik de Keuringsdienst van Waarde-uitzending daarover goed herinner. Beetje echte kaas zodat dat bij de ingrediënten mag staan. Analoogkaas staat er verstopt op onder de benamingen van de grondstoffen... en palmolie valt onder de plantaardige olieën die er dus ook in zitten
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Nou Fles, klopt die 5% of dacht je dat er meer kaas in zat? :')
Vanavond een lekkere maaltijdsalade gemaakt met aardappelsalade, sla met tuinkruiden, paprika, augurk, Caesardressing en wat breekbrood. Lekkere maaltijd om op het balkon in het avondzonnetje op te eten :)
Vanavond een lekkere maaltijdsalade gemaakt met aardappelsalade, sla met tuinkruiden, paprika, augurk, Caesardressing en wat breekbrood. Lekkere maaltijd om op het balkon in het avondzonnetje op te eten :)
Re: Wat eten we vandaag? #13
5 % lijkt me royaal overdreven
Maar blijkbaar zat er kaas in, echte kaas. Somehow. :D
Maar blijkbaar zat er kaas in, echte kaas. Somehow. :D
Re: Wat eten we vandaag? #13
Ik heb vandaag trek in vis, dus het wordt kabeljauwfilet met mosterd/dille marinade voor mij, voor de ega zalmfilet gevuld met witvis en kruidenboter en pesto aardappelpartjes erbij. (Het was zo'n culinair hoogstandje dat ik niet kon onthouden en gewoon 2x de trap op en af naar beneden moest lopen om op de verpakking te kijken)
Maar ik heet natuurlijk geen Daantje, dus ik moet er wel bij bekennen dat ik het zo heb gekocht en het kan straks ook zo de pan en de oven in.
Maar ik heet natuurlijk geen Daantje, dus ik moet er wel bij bekennen dat ik het zo heb gekocht en het kan straks ook zo de pan en de oven in.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Ennes zit zich nu lekker buiten onder de parasol te vermaken met een overheerlijk broodje gerookte zalm!
Aansluitingen behaald in het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Eet smakelijk! Die parasol staat dan niet op een station, hoop ik voor jou.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #13
dat heb je goed gezien Dexter! Hoor alleen in de verte de dieselmotoren van de binnenvaartschepen pruttelen.Dexter schreef:Eet smakelijk! Die parasol staat dan niet op een station, hoop ik voor jou.
Aansluitingen behaald in het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6495
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Hier ook vis vanavond, twee broodjes visburger met ravigottesaus, sla, tomaat en komkommer met dat laatste er ook bij als salade
Re: Wat eten we vandaag? #13
Op het station van Leiden is nu een terras met parasolletjes op het busstation, maar grote boze bordjes geven aan dat je er alleen mag zitten als je iets van Starbucks hebt gekocht.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39291
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Ik ga maar eens een bak shoarma in een pan deponeren en wat pitabroodjes in 't broodrooster... lekker makkelijk vandaag dus
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #13
Dat idee had ik gisteren, maar daar heb ik uiteindelijk toch maar van afgezien. Tip voor als je een grill hebt: Daar gaan pitabroodjes ook prima op.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Zeker weten Dex!
Euh, vandaag aardappelkroketjes met spinazie à la crème!
Euh, vandaag aardappelkroketjes met spinazie à la crème!
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
Re: Wat eten we vandaag? #13
Dat heeft m'n moeke vandaag ook gemaakt.Daniel schreef:Ik ga maar eens een bak shoarma in een pan deponeren en wat pitabroodjes in 't broodrooster... lekker makkelijk vandaag dus
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Moeke, bij dat woord krijg ik op de een of andere manier altijd associaties met kortharige forse Brabantse vrouwen. :Y
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Eerder VlaamseDexter schreef:Moeke, bij dat woord krijg ik op de een of andere manier altijd associaties met kortharige forse Brabantse vrouwen. :Y
Aansluitingen behaald in het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Helaas, geboren Zuid-Hollandse. Maar ze heeft ook enige jaren in Apeldoorn gewoond.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Daar (Apeldoorn) heet het gewoon "moeder"of "ma" ofzoiets. Geen "moeke" iig
Bij twijfel: gebruik beton.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Euh, wij zeggen hier ook regelmatig moeke (Zuid-Holland-Zuid)...
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
Re: Wat eten we vandaag? #13
Nou, ik niet hoor. Mijn moeder zou zich meteen afgeschreven voelen en spontaan aan een breiwerkje beginnen.
De vis was lekker en het kostte zelfs meer moeite om het op te eten dan om te bereiden. Ze hoefden niet eens in de pan, ik kon ze zo in het foliebakje in de oven zetten. Stokbroodje en aardappeltjes erbij en klaar! Het toetje waren verse aardbeien met slagrooMMMmmm en stroopwafelijs. (Want ik was zo'n schele os dat ik i.p.v. vanille een bak stroopwafelijs uit de diepvries griste). :@
De vis was lekker en het kostte zelfs meer moeite om het op te eten dan om te bereiden. Ze hoefden niet eens in de pan, ik kon ze zo in het foliebakje in de oven zetten. Stokbroodje en aardappeltjes erbij en klaar! Het toetje waren verse aardbeien met slagrooMMMmmm en stroopwafelijs. (Want ik was zo'n schele os dat ik i.p.v. vanille een bak stroopwafelijs uit de diepvries griste). :@
Vallend blad maakt rails glad.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39291
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Die heb ik dus niet, maar een broodrooster werkt uitstekend. Daar worden ze tenminste een beetje bruin in, in de oven worden ze alleen maar warm en gaar.Dexter schreef:Tip voor als je een grill hebt: Daar gaan pitabroodjes ook prima op.
Het enige vervelende is het weer uit het broodrooster vissen van die dingen.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #13
Werpt een broodrooster geen pitabroodjes uit, zoals met boterhammen dan?
Vallend blad maakt rails glad.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 25 gasten