Jaaroverzicht: 2015 in beeld

Op zoek naar een reisgenoot? Op zoek naar ander contact? Gewoon wat te zeggen? Doe het hier!
NVBS
Berichten: 21
Lid geworden op: do 08 aug 2013, 00:15
Contacteer:

Jaaroverzicht: 2015 in beeld

Berichtdoor NVBS » ma 21 mar 2016, 21:12

Ook dit jaar presenteert het Railtheater Amsterdam haar filmisch jaaroverzicht weer in NVBS Centraal en wel op zaterdag 26 maart 2016.

Circa 100 nieuwsonderwerpen over onder meer railjubilea, nieuw materieel, nieuwe/gewijzigde lijnen, bijzonderheden e.d. uit de periode 1 december 2014 t/m 31 december 2015, komen in chronologische volgorde digitaal in beeld.
De opnames zijn gemaakt bij railbedrijven in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Portugal, Roemenië en Slowakije. Een uitgebreid overzicht aan onderwerpen: zie http://nvbs.com/toon.php?pag=NVBS_Centraal#a65564

NVBS Centraal is geopend vanaf 11:00 uur en vanzelfsprekend ben je welkom in onze bibliotheek en winkel. Een babbeltje onder genot van een kopje koffie kan natuurlijk altijd!
De filmvoorstelling begint om 12.15 uur en eindigt om circa 15.30 uur. Tussendoor is een pauze waarbij winkel en bibliotheek weer geopend zullen zijn.

Speciaal op 26 maart: voorafgaand en in de pauze van de voorstelling zullen beelden (mét geluid) te zien zijn uit het filmarchief van de Stichting NVBS Railverzamelingen, beheerd door Ton Pruissen en Nico Spilt.

Laat je verrassen door het karakter van dit afwisselende programma met bewegende nieuwsbeelden met synchroon geluid van vele spoor- en tramwegen in binnen- en buitenland en kom kijken naar de presentatie van deze 46e editie van dit unieke programma van het Journaalteam Railtheater Amsterdam.

De toegang is gratis, ook voor niet-NVBS-leden, dus neem gerust een spoorvriend(in) mee naar NVBS Centraal in het station van Amersfoort!

Afbeelding

Terug naar “OV Ontmoetingspunt”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 3 gasten