Wat eten we vandaag?
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6468
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Heerlijk! Ik heb ook weer schnitzels, käsespätzle en kaiserschmarren gegeten in Duitsland en Oostenrijk.
Nu is het weer voor pompoensoep! Drie liter in de maak en het ruikt al heel lekker!
Nu is het weer voor pompoensoep! Drie liter in de maak en het ruikt al heel lekker!
Re: Wat eten we vandaag?
De HEMA op Utrecht C heeft momenteel een goeie portie Snert voor 2,50. Absolute zaligheid. _O_
Re: Wat eten we vandaag?
Die heb ik vorige week zaterdag ook op. Nog nooit zo'n lekkere Snert gegeten. Goddelijk .
Re: Wat eten we vandaag?
Zelfgemaakte aardappel-preisoep met zalm, dille en citroen. :D
Re: Wat eten we vandaag?
Andijviestamppot met Hema-worst *O*
Dat is dezelfde als je in een Hema Restaurant kan krijgen. En bij een Hema Minimarkt kan je ook potten kopen om thuis op te warmen, twee voor vier euro geloof ik.Z2N schreef:De HEMA op Utrecht C heeft momenteel een goeie portie Snert voor 2,50. Absolute zaligheid. _O_
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6468
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Stoofvlees met aardappelpuree en rode kool
Gisteravond het vlees gesneden en gemarineerd en vanmorgen in de slowcooker gedaan en nu ik thuis kom, is het klaar (y) :D
Gisteravond het vlees gesneden en gemarineerd en vanmorgen in de slowcooker gedaan en nu ik thuis kom, is het klaar (y) :D
Re: Wat eten we vandaag?
Een platgeslagen gepaneerde hondenl*l-sjnietzel in mijn (inmiddels niet meer zo favoriete, niet-gender-neutrale) restaurant.
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Re: Wat eten we vandaag?
Zelfgemaakte erwtensoep (met behulp van een verspakket van de Duitse supermarkt met het rood-geel-blauwe logo).
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag?
De supermarkt die in het algemeen een goed vers-assortiment voert. :Y
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Re: Wat eten we vandaag?
Eendeborst met boontjes.
Aardappels uit de oven.
Aardappels uit de oven.
Re: Wat eten we vandaag?
Mijn vrouw had super lekkere ragout gemaakt.
Re: Wat eten we vandaag?
Piepers, andijvie, beenham.
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6468
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Wraps
Re: Wat eten we vandaag?
Ik werkte net "p bastille volk hlf" met gerookte biokipfilet naar binnen :Y
Re: Wat eten we vandaag?
Ik weet het! Het is een half volkorenbrood met een fancy franserige naam :Y
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Toch vreemd om een brood te vernoemen naar een bouwvallig fort dat al in 1790 afgebroken is. Net zoals Pain de Boulogne, waar niemand in Boulogne ooit van heeft gehoord.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
In dat fort werd wel veel brood geserveerd, al zal dat niet zo lekker geweest zijn. (A)
Re: Wat eten we vandaag?
U gaat door voor een half volkorenbrood met een fancy franserige naam *O*trolly schreef:Ik weet het! Het is een half volkorenbrood met een fancy franserige naam :Y
AlstuSuus schreef:Toch vreemd om een brood te vernoemen naar een bouwvallig fort dat al in 1790 afgebroken is. Net zoals Pain de Boulogne, waar niemand in Boulogne ooit van heeft gehoord.
Oh en nieuwe dag nieuwe kansen: er staat volkorenrijst op en er liggen kipcordonbleus in de oven. Zodra de rijst klaar is gaan er nog sperziebonen de pan in (ook al Frans volgens de jongens van Bonduelle) en dat was het dan Welle :Y
Re: Wat eten we vandaag?
Mijn bakker verkoopt iets dat "Terschellinger boerenvolkorenbrood" heet, maar waarvan ik met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid meen te weten dat er geen flintertje oor in zit, en al helemaal niet van enig lid van het Terschellinger boerenvolk. Zo lijp zijn ze niet.
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Ik ben zelf erwtensoep aan het maken. Wat eigenlijk helemaal niet moeilijk is, maar vooral veel tijd kost...
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Erwtensoep uit blik of zak is niet moeilijk hoor :pos: .
-
- Donateur
- Berichten: 1499
- Lid geworden op: zo 28 okt 2018, 14:36
- Locatie: Concessie West-Brabant - Ehv
Re: Wat eten we vandaag?
Ik vind het altijd wel moeilijk de bliksoep binnen te houden, eigengemaakte is veel lekkerder. Omdat er ook zo veel tijd in gaat zitten loont het ook om een grote pan te maken en je diepvries ermee vol te doen.
Aandacht spoor 5: De IC-trein naar Den Haag Centraal komt zo dadelijk aan spoor 5. Deze trein stopt in Tilburg, Breda, Rotterdam Centraal, Delft, Den Haag Hollands Spoor, Den Haag Centraal. De eerste klasplaatsen bevinden zich in het 3e en 7e rijtuig.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39191
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Klopt ja, zelfgemaakte soep is heerlijk. Erwtensoep daarentegen nooit gedaan (daarvan zijn op zich goede varianten in blik verkrijgbaar).
Maar tomatensoep maak ik tegenwoordig eigenlijk altijd zelf, dat is ook relatief snel klaar. En ooit met de kerst bospaddestoelensoep gemaakt, ook niet heel tijdrovend.
Maar tomatensoep maak ik tegenwoordig eigenlijk altijd zelf, dat is ook relatief snel klaar. En ooit met de kerst bospaddestoelensoep gemaakt, ook niet heel tijdrovend.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 81 gasten