Bij het betreden van station Burange leek het erop dat er geen stationsnaam te vinden was:

Maar na even zoeken had ik het dan toch gevonden:




Oftewel, er hangt op beide stations nog altijd geen naambord.
Bee schreef:Tussen Harderwijk en Nunspeet staat er een stationsgebouwtje met de naam in letters op de voorgevel, Hulshorst geloof ik.
Waarom is dat in 1987 gesloten, dat kan ik niet terugvinden
Jurjen schreef:Die zal dan wel tot 20:30 mogen liggen? Dat systeem hanteren ze ook bij de Broodzaak.
Bee schreef:Ik weet niet hoe warm het in zo'n kabinet is, maar ik verwacht minstens een graad of 60, om aan de minimale eisen te voldoen. Veel voedsel kan uren in kabinetten of ovens met een temperatuur van ongeveer 80 graden doorbrengen zonder te verbranden. Boven de 90 graden gaat papier kromtrekken en wordt het meestal langzaam bruin.
Klopt, hoewel de tijd er niet altijd bij staat. Eendagsartikelen gaan er aan het eind van de dag uit, tweedagsartikelen eind van de volgende dag. Zelf kijk ik dus altijd even, want een appelflap van zo'n 40 uur oud... Nee, bedankt. (dag x 6:00 gebakken, dag x+1 22:00 uit de schappen)Dubbele P schreef:Bij de AH to Go hanteren ze dat systeem met die stickertjes ook, maar daar noteren ze juist de dag en het tijdstip van verpakken, als ik me niet vergis.
Reiziger Ddrs schreef:Nou heb ik, in ieder geval bij de AH to Go in Dordrecht, Rotterdam Centraal en Utrecht Centraal, nog nooit enig stickertje op de ter plekke gebakken producten aangetroffen...
Daantje schreef:Ik weet zeker dat er op Rotterdam Centraal stickers met datum en tijd op zitten, heb het volgens mij ook wel gezien bij croissants en foccacia want die koop ik het meeste.
Jurjen schreef:zijn er ook wel een stuk of 10
Bee schreef:Heeft de AH nog niet van die moderne touch-screen kassa's waar de inhoud van de menu's aanpasbaar is vanuit een centrale lokatie. Echt superhandig, meteen alle nieuwe producten erin zonder codes te leren. Minder handig als een of andere onverlaat van een hoofdkantoor oplegt dat vanwege inwisselbaarheid van het personeel alle kassaschermen hetzelfde moeten zijn.
Makkelijker dan het lijkt. Groene spikkeltjes -> kaas/kruiden. Donkere spikkeltjes -> chocola, rode -> framboos, andere -> ham/kaas, geen -> naturel.Reiziger Ddrs schreef:Jurjen schreef:zijn er ook wel een stuk of 10
Mwoh, de verschillende soorten croissants verschillen ook nog van prijs heHeb ook al wel een paar keer een ham/kaascroissant gehad die op de kassa ineens een kaascroissant werd, al verschilt in dat geval de prijs niet. Maarja, dat krijg je hier in Dordt vooral doordat 't een vrij nieuwe vestiging is natuurlijk en je het maar net op uiterlijk van elkaar moet kunnen onderscheiden.
Caspar schreef:Bij de AH to Go in de westtunnel op Amsterdam Centraal beginnen ze pas met brood in de schappen te leggen als alle brood van de dag ervoor verkocht is; met andere woorden, voor een uur of 10 's ochtends heb je daar altijd brood van de dag ervoor.
(overigens zonder 35%) sticker.
Terug naar “OV Ontmoetingspunt”
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten