Voorsteltopic

Op zoek naar een reisgenoot? Op zoek naar ander contact? Gewoon wat te zeggen? Doe het hier!
Gebruikersavatar
Geert
OVNL-beheerder
Berichten: 12506
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Voorsteltopic

Berichtdoor Geert » ma 10 mar 2008, 08:02

Om elkaar wat beter te leren kennen is het leuk om je even voor te stellen aan de rest van het forum. Ik zal aftrappen :)

Ik ben Geert, 20 jaar, woonachtig in Zeist (vlakbij Utrecht) en ik studeer Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht. Mijn OV-interesses liggen vooral bij het spoor, maar soms kunnen andere vormen van OV mij ook wel interesseren - zeker als ik er zelf mee te maken heb, zoals de bus bij mij in de buurt. Wat ik vooral boeiend vind is het grote geheel, maar ook de techniek kan mij boeien. En - last but not least - de informatievoorziening naar reizigers. :)

En nou jullie. :P

Let op! Alle gegevens die je in dit topic post zijn voor iedereen op internet zichtbaar! Houd dus goed in de gaten wat je hier wel en niet over jezelf neerzet.

Wubbo
Oud-beheerder OVNL
Berichten: 12743
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:44
Locatie: Utrecht

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Wubbo » ma 10 mar 2008, 08:08

Ik dan ook maar :D

Ik ben Wubbo, op het moment van schrijven bijna 26, afgestudeerd in Natuurwetenschap en Innovatiemanagement, en nu op zoek naar werk dat daar een beetje bij past. Tot die tijd schnabbel ik lekker bij bij mijn oude bijbaan. Woonachtig in Utrecht, maar niet altijd daar te vinden. Ik ben ook regelmatig onderweg naar anderen of om andere dingen te doen.

Ik ben ook geinteresseerd in het grote plaatje. Hoe vallen alle radertjes in een, zodat alles goed functioneert. En ik heb daarin mijn stokpaardjes, maar die vinden jullie vanzelf :mrgreen:

Gebruikersavatar
webguy
OVNL-beheerder
Berichten: 8455
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor webguy » ma 10 mar 2008, 09:33

Nou, dan zal ik mezelf ook maar eens voorstellen. Ik ben in 't echt Joel Haasnoot, nog even 18, en ga onder de naam webguy. Ik studeer Informatica aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (in Arnhem) en woon nu nog in Ede bij mijn ouders (en ja, ik ben van plan naar Arnhem te verkassen). Zodoende pendel ik elke dag minstens een keer van Ede=Wageningen naar Arnhem Presikhaaf en weer terug.
Ik ben zo ook te vinden op Somda waar ik lid ben en als ik tijd heb ook me bemoei met de siteontwikkeling daar... Verder ben ik ook actief bij de STIBANS als 252-werkgroeplid, en Webmaster. Verder liggen m'n interesses vooral op het gebied van reizigersinformatie en de informatica achter de spoorwegen, iets waar ik m'n blog WaarisDeTrein ook bij betrek...

Gebruikersavatar
Daantje
Oud-beheerder OVNL
Berichten: 5437
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Daantje » ma 10 mar 2008, 13:16

Dan zal ik jullie ook iets meer vertellen over mezelf hoewel de meesten van jullie me wel al wat beter kennen denk ik. Ik ben Dana, 21 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik studeer biologie en medisch laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment ben ik laatstejaars en net begonnen aan mijn afstudeerstage op de afdeling longziekten van het Erasmus MC. Zo ongeveer begin november hoop ik daar af te studeren.

Mijn interesses zijn heel breed. Ik ben erg geinteresseerd in de medische wetenschap en het forensisch onderzoek maar uiteraard ook in OV (want wat doe ik hier anders :P ) Die interesse is er eigenlijk altijd al geweest maar de laatste jaren wel weer wat aangewakkerd. Toen ik begonnen ben aan mijn studie heb ik een half jaar heen en weer gereisd tussen Goes (waar ik toen woonde, bij mijn moeder) en Rotterdam en toen heb ik heel wat treinkilometers gemaakt. De laatste tijd is dat wat minder maar ik kom nog af en toe bij mijn moeder in Middelburg. Verder sta ik bekend als grote vertragingsveroorzaker :P

Gebruikersavatar
JeePee
Oud-beheerder OVNL
Berichten: 1472
Lid geworden op: ma 10 mar 2008, 20:52
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor JeePee » ma 10 mar 2008, 21:15

Dan zal ik me ook even voorstellen. Ik ben JeePee en al weer 24 jaar op deze planeet aan het rond hangen. Ik studeer Verkeerskunde in Leeuwarden waar ik ook woon. Momenteel ben ik aan het afstuderen en als het goed is ben ik in juni / juli klaar met de opleiding. Mijn thesis gaat over aanbestedingen in het OV. Zowel de theoretische kant; dus hoe zit het PvE en het bestek in elkaar als de praktische kant. Dit laatste houdt de implementatiefase en de werkelijke uitvoering van de concessie in. Naast dit onderwerp ben ik geïnteresseerd in het logistieke proces van het OV, dus hoe zitten de dienstregelingen in elkaar (Wubbo heeft ooit nog eens een plannetje van mij gekregen geloof ik :wink: ) en hoe past het materieel hierbij. Een dagje foto's maken doe ik op zijn tijd ook wel. Naast OV ben ik geïnteresseerd in andere culturen en talen.

BR628
Berichten: 1623
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:28

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor BR628 » wo 12 mar 2008, 21:38

Nou ook een verhaal van mijn kant dan, zover mijn werk het op deze avond toe laat ;-)
Mijn nickname is BR628, voor sommigen ook wel bekend als Zug-Chef of gewoon Björn. Hoe je mij aanspreekt hier mag je zelf weten, maakt mij niets uit. Ik ben ondertussen 24, van 1983. Afgestudeerd ben ik ondanks de leeftijd nog niet, ben nog bezig met de opleiding Verkeerskunde in Leeuwarden. Momenteel heb ik de schoolbanken ingeruild voor een werkleerovereenkomst bij een vooraanstaand Verkeerskundig Adviesbureau. Hier ga ik in 2009 ook afstuderen. Naast de 36 uur per week werken, eclusief reistijd, heb ik ook nog tijd voor wat andere zaken.. Mijn grootste hobby betreft het Goederenvervoer per spoor, in iets mindere mate ambieer ik het OV in het algemeen. Zowel binnen- als buitenland vind ik daarbij interessant, er is zoveel meer dan hier te zijn! Must-see :lol:

Gebruikersavatar
Fles
Berichten: 16369
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Fles » wo 12 mar 2008, 21:44

Ik ben Fles. IT-er tegen wil en dank, treinreiziger uit plezier.
Bouwjaar 1973, revisietermijn nog lang niet verstreken.
Meer hoeft men niet per se te weten :)

Gebruikersavatar
Mark
Berichten: 1968
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:43
Locatie: Vlaardingen
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Mark » wo 12 mar 2008, 21:46

Wie kunt mij nou niet? :D

Mark, 16 jaar, uit het altijd mooie en gezellige Hengelo (dat niet meer terug is gekeerd in mijn naam, uiteraard zijn het onderschrift en de mandarijn rechts wel meeverhuisd :D)
In het dagelijks leven... scholier 4 vwo, verkoper bij de Albert Heijn.... enzovoort enzovoort

Vragen, opmerkingen? Altijd welkom ;)
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.

Gebruikersavatar
Meltrain
Berichten: 15829
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:29
Locatie: Rotterdam (Lombardijen)

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Meltrain » wo 12 mar 2008, 21:52

Hoi, bij de meesten ben ik ook wel bekend, maar toch:
Ik ben Melvin en ben 16 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam-Zuid en daar woon ik nog steeds.
Ik zit nu in VWO 5 met profiel N&T en mijn hobby's zijn uiteraard het OV, maar ook judo en lezen. Verder houd ik van voetbal en dan voornamelijk van Feyenoord. :D
Als iemand nog wat te vragen heeft, dan hoor ik het wel. :wink:
Elke werkdag van Rlb naar Asa de slaapkamer naar de woonkamer en terug.

Gebruikersavatar
Ronaldussen
Berichten: 5212
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 22:21

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Ronaldussen » wo 12 mar 2008, 22:51

Dan doe ik ook maar even een duit in het zakje.

Ik ben Ron, 19 jaar, woon in Dieren en zit op het mbo en doe de opleiding SPW 4 en zit in leerjaar 1. hiervoor heb ik 2 jaar werktuigbouwkunde gedaan maar dat beviel me niet echt. Wel leuke stage gehad bij Eurailscout.

Qua OV interesses interesseer ik me vooral in treinen. Ook heb ik modeltreinen als hobby. Daarnaast ben ik lokaal politiek actief voor de SP en hou ik van fotografie en muziek. Ook een lekker stukje wandelen of fietsen behoort tot mijn favoriete bezigheden.

Verder weet ik niks meer te vertellen, als je meer wilt weten kan je het gewoon vragen :)
*Kabbelkabbel*
*Je zit nooit op een droogje in het nat*

mb90
Berichten: 2752
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 22:16
Locatie: Rotterdam-Zuid
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor mb90 » wo 12 mar 2008, 22:52

Ik ben Mario Blaak, 18 jaren jong, geboren tijdens een storm( :twisted:) in 1990 in Rotterdam-Zuid (vlakbij metrostation Zuidplein) en daar woon ik nog steeds. Zelfs in dezelfde straat. Ik vind het erg leuk dat mijn achternaam een bekende naam in de OV-wereld is met een metrostation en een gelijknamig treinstation. Het is elke keer erg leuk om te horen als men je eigen achternaam omroept. :P

In het dagelijks leven ben ik student op het MBO bij de opleiding Infratechniek aan het ROC Zadkine in Prinsenland in Rotterdam. Dat is vlakbij metrostation Schenkel en daarom mag ik van maandag t/m vrijdag t/m juni 2011 met veel plezier heen-en-weer pendelen tussen Zuidplein en Schenkel. Verder zijn mijn hobby's natuurlijk OV, maar ook fotograferen (dat zullen jullie hier vast wel gaan merken :P) en voetbal (vooral Feyenoord).

Gebruikersavatar
tsov
Berichten: 3870
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 22:07
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor tsov » wo 12 mar 2008, 23:07

Ook ik ben hier terechtgekomen. *zwaait*
Tim Swart is de naam, vanaf aanstaande zaterdag 20 jaar op deze aardkloot, 3e student Geschiedenis in Amsterdam (UvA). Woon bij m'n ouders in Leiden, maar hard op zoek naar een kamer in de hoofdstad :)
Overigens wel geboren en getogen Amsterdammer, heb er tot m'n 15e gewoond, dus ken de stad op m'n duimpje. Veel meldingen zullen ook daarvandaan komen, aangezien Leiden inmiddels min of meer een slaapstad is geworden voor me :P
Ben naast mijn interesse voor geschiedenis (anders ga je die studie uiteraard niet doen) zeer geïnteresseerd in OV en maak (te? :roll:) veel reizen en foto's. De foto's zijn voornamelijk van bussen en in mindere mate trams, maar af en toe glipt er wel eens een trein tussendoor :)
Mijn foto's
This user loves deadlines. He loves the whooshing sound they make as they go by.

Gebruikersavatar
Gertjan
Berichten: 302
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 22:30
Locatie: Zwijndrecht

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Gertjan » wo 12 mar 2008, 23:35

Ik ben Gertjan (voor als je me nog niet kent), nu nog 17 jaartjes jong. Over 2 maanden ben klaar met de opleiding, welke ik volg in mn woongehucht, Ridderkerk. Op het moment van schrijven spreek ik vloeiend Nederlands, Duits, Engels en Haags, en kan ook een beetje Frans. Mn Hobby's zijn denk ik wel te raden, en ik denk dat jullie hier nog wel veel van me zullen horen (hopelijk positief, maar dat hebben jullie in de hand).

Heb je nou het gevoel dat je wat meer van me wilt weten, dan kun je me mailen, of als je me nummer hebt, me bellen, en ik zal geheel voor jullie klaarstaan.

Gebruikersavatar
deadlock
Berichten: 9305
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 12:29
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor deadlock » do 13 mar 2008, 12:49

Ja hoi!

Ik ben Bas Penris. Ruim 26 jaar jong en woonachtig in Zwolle. Ik werk bij het Etty Hillesum Lyceum in Deventer waar ik het vooral verantwoordelijk ben voor technische innovatie en beheer van het netwerk van 1500 werkstations verspreid over 6 grote lokaties. Hierin ligt mijn specialisme in Novell Netware/eDirectory en dit doe ik alweer zeven jaar.

In de treinenwereld zullen de modelspoorhobbyisten & wat ouder gediende leden van de SSN mijn achternaam wel herkennen. Jan Willem Penris met zijn bovenleiding en seintjes is mijn vader, en Jan Penris, jarenlang goed bekend bij de SSN was mijn opa. Zelf ben ik tot een jaar of 3 geleden actief lid geweest van de Veluwse Modelspoor Club te Epe waar ik mee heb gebouwd aan de geroemde Baronnenlijn in H0. Zo zitten de treinen dus sinds april 1952 bij ons in de familie en het is me met de paplepel ingegoten.

Mijn persoonlijke interesses op dit gebied liggen vooral bij het grootspoor in Nederland, Denemarken en België en het goederenvervoer in Duitsland & Frankrijk. Op modelspoorgebied is het bij momenteel erg stil, maar er liggen plannen voor Spoor 0!

Naast het OV doe ik veel andere dingen. Ik ben een kroegtijger en heb een hele grote en wijdverspreide vriendengroep. Ik speel graag triviant en hou van nieuwe dingen leren en ontdekken. Naast alle sociale en werk activiteiten probeer ik op dit moment een studie Deens te doen zodat ik in de toekomst zonder al te veel moeite kan vertrekken uit Nederland en richting Scandinavië kan gaan :)
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!

Gebruikersavatar
Bastiaan
Berichten: 618
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 12:58
Locatie: Zwolle

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Bastiaan » do 13 mar 2008, 13:44

Ik ben Bastiaan Luytjes, wonend te Zwolle. Ik ben 19 jaar en tweedejaars student Verkeerskunde aan de Hogeschool Windesheim. Ik interesseer mij voor veel takken van het OV. Ik reis graag met een willekeurige OV-lijn in Nederland om te kijken hoe het is om met die lijn te reizen.

Daarnaast maak ik graag foto's. Ik heb een eigen website waar ik deze foto's kan laten zien, maar de 'zin' om mijn website regelmatig bij te houden is een beetje weggeëbd. Actuele foto's plaats ik meestal op andere fora. Een update van mijn site komt er ooit nog wel een keer.

Tevens beheer ik samen met wat andere mensen het Nederlands Openbaar VervoersSpel. Zelf invulling geven aan het openbaar vervoer in Nederland staat in dit spel centraal.

Gebruikersavatar
Sebastiaan
Berichten: 109
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 14:25
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Sebastiaan » do 13 mar 2008, 14:42

Hallo,
Ik ben Sebastiaan Koper, wonend te Utrecht. Om precies te zijn in de buurt van station Utrecht Terwijde. Inmiddels loop ik al weer 15 ,5 jaar rond op deze aarde, en zit in 4 VWO.
Mijn interreses liggen vooral bij het spoor maar ook bij ander OV. Ik heb vooral interrese in de Duitse spoorwegen en maak daar dan ook graag reizen heen. Mijn favoriete lok is de Br 218.
mvg,
Sebastiaan

Gebruikersavatar
Woepje
Berichten: 280
Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 22:36
Locatie: Groningen
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Woepje » do 13 mar 2008, 16:42

Goed, het VIRM-fenomeen zal zich ook maar even voorstellen.

Ik ben Woepje en ik ben 19 jaar. Ik volg momenteel de opleiding boekhoudkundig medewerker / administrateur, welke op MBO niveau is. Dit jaar hoop ik mijn diploma te kunnen halen zodat ik vanaf september 2008 in de Hanzehogeschool van Groningen mag rondlopen om aldaar een HBO opleiding te kunnen volgen.

Hobby's: treinspotten (fotograferen, filmen en nummertjes van treinen krabbelen), het weer (hoe extremer, hoe interessanter en hoe beter :) ) en de standaard dingen als computeren, muziek luisteren, tv kijken en nog meer van dat soort fratsen.

Zo, het voorstellen heb ik ook weer gehad. Eens kijken of ik ergens een 'gepaste' avatar vandaan kan halen ;)

aswnl
Berichten: 98
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 15:46
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor aswnl » do 13 mar 2008, 17:39

Hoi, ik ben René, en bijna dertiger-af... Kom uit een spoorfamilie, en sinds mijn jonge jaren ben ik dan ook al geïnteresseerd in het spoor, maar ook in wegen. Heb HTS verkeerskunde gestudeerd, afstudeerrichting openbaar vervoer. Daarna bij 's Rijks wegbeheerder in dienst getreden, waarna de interesse in wegen het heeft gewonnen van de interesse in het spoor. Ben dan ook oprichter en beheerder van autosnelwegen.nl en wegenforum.nl . Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus ben ook nog steeds lid van de NVBS en donateur van de SGB. Voor mijn OV-info maak ik dan ook graag gebruik van Op de Rails, en tot op heden ook van het OHIH-forum. Om een beetje bij te blijven zal ik dus nu ook op dit forum meelezen. :wink:

sjakie
Berichten: 8
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 17:41
Locatie: Hoorn (NH)

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor sjakie » do 13 mar 2008, 17:50

Hallo mensen,

De naam is 'sjakie' en woon in Leeuwarden. Evenals JeePee (zoek hem maar op) studeer ik HBO Verkeerskunde aan de Noordelijke Hogeschool. Samen met hem zijn we bezig met afstuderen, voor het onderwerp verwijs ik je naar JeePee zijn voorstelspeech.
Ik ben 22 jaar kom oorspronkelijk uit Purmerend en ga straks waarschijnlijk studeren in Hasselt, België. Tot die tijd zal ik mijn reiservaringen met jullie delen en ideeën en suggesties aandragen.
Dat was het wel.

Gebruikersavatar
Vinny
Berichten: 12664
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 19:07

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Vinny » do 13 mar 2008, 19:12

Hoi,
Ik ben Vincent, 27 jaar oud inmiddels en werk bij ProRail. Ik zit niet bij de Verkeersleiding dus daar moet je me vooral niet op aanspreken ;)
Mochten er meer vragen zijn: stel ze dan gerust.
"Dames en heren. Op dit moment zijn er geen bijzonderheden. Onze excuses voor het ongemak"

Oud forumgebruiker

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Oud forumgebruiker » do 13 mar 2008, 19:30

Hoi,

De meeste van jullie kennen mij allicht onder de nick "ass-er" of "modest mouse", dat laatste sloeg op een bandje waar ik destijds nogal fan van was, maar waar ik tegenwoordig nog zelden naar luister, vandaar de aanpassing van mn nick :wink:. Goed, ik ben 17 jaar inmiddels en ik woon in Amsterdam. Ik doe een VWO-opleiding en zit alweer in het 5e jaar. Mijn interesses zijn hoe onverklaarbaar dan ook: Openbaar vervoer, hoewel ik in het openbaar vervoer over water nauwelijks interesse heb overigens. Muziek en uitgaan zijn ook een "hobby's" van me, ik bezoek regelmatig concerten hier in de stad (Paradiso, Melkweg, Desmet) en zo af en toe ook een festival. Mijn arbeidsverleden beperkt zich vooralsnog tot 2 jaartjes vullen bij de Albert Heijn, en dat doe ik nog steeds met het grooste genoegen :). Voor vragen bestaat er een PB-knop rechts van dit bericht :P.

Gebruikersavatar
Aking
Berichten: 13342
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 10:20
Locatie: Utca030
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Aking » do 13 mar 2008, 21:59

Goedenavond tesamen :)

Hier dan ook maar even kort wat over Keleti Palyaudvar :roll:

Los van het feit dat het het mooiste station ter wereld is is er namelijk ook nog iemand die deze stationsnaam niet geheel toevallig als nickname gebruikt.

Deze persoon woont in zeist, is 21, en is werkzaam als facilitair medewerker bij een bedrijf in Amersfoort.


Als u verder nog iets wilt weten vernemen wij dat uiteraard graag 8-)


Verder wil ik nog even melden dat ik het een mooi initiatief vind en dat we hier hopelijk vele, vertragingsarme OV-jaren tegemoet gaan :mrgreen:
WorldonRails.nl alles over Internationale treinreizen

Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 34272
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor Daniel » do 13 mar 2008, 22:11

Bedenk me net dat ik me helemaal vergeten was voor te stellen hier :oops: ... nou voor wie het nog niet wist: ben dus Daniël, 25 jaartjes oud en een heuse schapenkop (oftewel, geboren Dordtenaar :wink: )

Eind 2006 heb ik m'n opleiding Chemie aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond, mag me sindsdien dus ook ingenieur noemen (of Bachelor of Applied Science, maar die afkorting... doe toch maar niet)
Ben nu bijna een jaartje werkzaam als productontwikkelaar bij Sara Lee in Den Haag en op dit moment druk op zoek naar wat anders aangezien m'n uitzendcontract binnenkort afloopt.

Behalve met het OV in de breedste zin van het woord houdt ik me in m'n vrije tijd ook bezig met het ontwerpen van websites en lever ik zo af en toe nog wat aan aan de Autobuskroniek.

En als er nog vragen zijn, stel ze gerust...
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/

Gebruikersavatar
dvdhoven
Berichten: 134
Lid geworden op: vr 14 mar 2008, 07:09
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor dvdhoven » vr 14 mar 2008, 07:52

Ik zal me dan ook even voorstellen. :)
Ik ben Dick van den Hoven. Bouwjaar 1950, dus 57 jaar.
Ik werk bij NS Reizigers afdeling Logistiek als Technisch Applicatiebeheerder. Iets tussen Technisch en Functioneel beheer in. :) Inmiddels heb ik bij NS(R) 35 dienstjaren opgebouwd.
Ik werk in een kantoor vlakbij de Jaarbeurs en reis elke dag op en neer tussen Deventer en Utrecht. Dit forensen doe ik sinds oktober 1980.
Ik ben geïnteresseerd in het gehele openbaar vervoer, maar het meest in het rail gebonden openbaar vervoer. Verder hebben ponten en vervoer over water ook mijn belangstelling.
Verdere interesses zijn zeer ruim, er interesseert me veel, oa geschiedenis, natuur, monumenten.
Grote hobby is verder fietsen. Ik fiets tamelijk veel en kan zo weer allerlei interesses combineren.
Ik woon in Deventer, meer bepaald Deventer Colmschate en dan dicht bij de splitsing van de lijnen Deventer - Almelo en Deventer - Zutphen. Onder spoorkenners is die splitsing bekend als Spa (Snipperling Aansluiting)
Dick van den Hoven

Gebruikersavatar
deadlock
Berichten: 9305
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 12:29
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: Voorsteltopic

Berichtdoor deadlock » vr 14 mar 2008, 08:12

Ah, Dick, dan woon jij vlakbij een van onze lokaties! Het Stormink, bij het "nieuwe" politiebureau (y)
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!


Terug naar “OV Ontmoetingspunt”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten