Wat eten we vandaag? #17
Re: Wat eten we vandaag? #17
Hier liggen slavinkjes in de koelkast.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Vandaag even uitpakken met vooraf bruin brood met pesto, dan een quiche van geitenkaas, spinazie, walnoten en tomaatjes en als toetje citroenkwark.
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #17
Lekkah! (y)
Re: Wat eten we vandaag? #17
Zelf gemaakte kip piri piri met patat
Most things are designed to be user friendly...
But nothing is ever designed to be idiot proof!
But nothing is ever designed to be idiot proof!
Re: Wat eten we vandaag? #17
Aardappels met spinazie en een flinke rookworst.
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Het werd dus: Boontjes (uit een potje) met aardappelen en slavinken. Ens als toetje een gerapte appel en een banaan.KM46 schreef:Hier liggen slavinkjes in de koelkast.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Ik ben niet zo moeilijk hoor, hoe meer zielen hoe meer vreugd! :DFles schreef:Kom DL, we gaan bij Dexter eten inderdaad
Dat wordt dan de stuurtafel dekken, want deze week heb ik late dienst. Maar tussen de rijrichtingschakelaar en de remhendel passen vast wel drie bordjes en een kaarsje.deadlock schreef:Goed idee! Dex, hoe laat is de tafel gedekt?
Toevallig heb ik de Biertender nog staan, van toen ik vorige week mijn verjaardag vierde. Ik had 12 liter bier gehaald (3 vaten) maar de eerste is nog niet eens op gegaan en ik kon zondag aan Caspar niets slijten, dus er is nog zat!Klaasje schreef:Zou Dex wel voldoende bier hebben voor jullie behoeften?
Ja, klopt, het was zo'n zakje van Maggi Braadstomen. Ik had het een paar weken daarvoor al eens bij vrienden gegeten en ik vond het best lekker: De vis wordt lekker zacht en mals door het stomen. Caspar zei dat hij de citroen niet helemaal rook, dus misschien is een beetje extra citroen (een schijfje verse of een scheutje citroensap) erbij wel lekker.Daantje schreef:Heb je die vis gemaakt met zo'n zakje braadstomen voor vis? Is dat lekker? Wil het ook nog eens maken namelijk :)
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Okay Dexie, pm een voorstel en fles en ik komen wel (y)
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!
Re: Wat eten we vandaag? #17
Vraag ik me dan toch af of jullie niet een beetje raar aangekeken gaan worden als je al die kratten bier de cabine mee inzeult
Ik doe ook maar wat
Re: Wat eten we vandaag? #17
Hier was het vanavond witlof met aandappelen en een gehaktrolletje. En als toetje een geraspte appel.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Vraag me niet hoe ik er terecht ben gekomen, maar het werd een spek-ui-champignonpannenkoek in een pannenkoekenhuis in... Ede _O-
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Nu willen we wel meer weten hoor . Hoe kom je daar precies ... helemaal in Ede.Bee schreef:Vraag me niet hoe ik er terecht ben gekomen, maar het werd een spek-ui-champignonpannenkoek in een pannenkoekenhuis in... Ede _O-
Re: Wat eten we vandaag? #17
Momenteel pepernoten, maar vanavond waarschijnlijk macaroni of spaghetti
Elke dag van Gouda naar Spijkenisse v.v.
In het weekend vaak ergens in Nederland aan het wandelen.
In het weekend vaak ergens in Nederland aan het wandelen.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39171
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #17
Snijboontjes met aardappels en een cordon bleu.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #17
Voor het eerst dit seizoen weer boerenkool met worst :) Zo lekker.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Penne Rigate met pittige pastasaus en gehakt gekruid met chili, om het nog wat pittiger te maken. Daarover heen (pere-)strooikaas (hij blijft leuk Justin) en gegarneerd met peterselie. En een Mona-toetje na.
Op de een of andere manier staat er bij mij altijd wat vocht op de borden, hoewel ik de pasta goed afgiet en ook het gehakt door de zeef haal. Heeft iemand enig idee waar dat aan ligt, doe ik iets fout of ligt het aan de pastasaus?
Op de een of andere manier staat er bij mij altijd wat vocht op de borden, hoewel ik de pasta goed afgiet en ook het gehakt door de zeef haal. Heeft iemand enig idee waar dat aan ligt, doe ik iets fout of ligt het aan de pastasaus?
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Pasta blijft altijd een beetje vochtig, en als je penne hebt is dat zelfs onvermijdelijk of je moet met een föhn alle pijpjes droog gaan blazen
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #17
Volgens mij zit het ook in de saus. Ik vries namelijk vaak alleen de saus is en daar komt dan ook altijd een hoop vocht uit. Vergeet ook niet dat als je warm eten in een bord doet je ook altijd condens hebt.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Eten invriezen zorgt altijd voor wat extra vocht (kun je zien aan de ijsvorming op/rondom het eten).
Re: Wat eten we vandaag? #17
@Daantje: Ik heb ook het idee dat het van de saus afkomt. Heb weleens een andere saus geprobeerd, maar daarbij had ik dat niet of in ieder geval minder. Maar deze vinden we verreweg de lekkerste, dus neem ik het maar op de koop toe.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #17
Hier was het vanavond bloemkool met aardapelen en een stukje kalfsschnitzel. Als toetje een geraspte appel.
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #17
Misschien de saus wat langer in laten koken? Meestal laat ik het zaakje altijd wat langer pruttelen dan de fabrikant wenselijk acht en dan is het uiteindelijk niet zo vochtig, maar sommige sauzen zijn uit zichzelf inderdaad al heel vochtig.Dexter schreef:@Daantje: Ik heb ook het idee dat het van de saus afkomt. Heb weleens een andere saus geprobeerd, maar daarbij had ik dat niet of in ieder geval minder. Maar deze vinden we verreweg de lekkerste, dus neem ik het maar op de koop toe.
Re: Wat eten we vandaag? #17
@Geert: Bedankt voor de tip, dat ga ik de volgende keer eens proberen. Ik heb meestal saus die je (volgens de verpakking) niet moet laten koken, dus ik dacht dat het misschien daardoor kwam.
Vanavond in huize Dex: Argentijnse Beef Chimismurrie, met (jawel) rode paprika en groene peultjes. Niet dat ik daar wat van opschep overigens.
Vanavond in huize Dex: Argentijnse Beef Chimismurrie, met (jawel) rode paprika en groene peultjes. Niet dat ik daar wat van opschep overigens.
Vallend blad maakt rails glad.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #17
Ik laat de saus idd ook altijd even inkoken maar soms krijg je hem dan alsnog niet mooi dik.
Vanavond eet ik Ovenpasta met pompoen, staat nu in de oven :)
Vanavond eet ik Ovenpasta met pompoen, staat nu in de oven :)
Re: Wat eten we vandaag? #17
Boerenkool stamppot met worst :)
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 57 gasten