Ja die was mooi! Ik proefde het en vroeg nog: "Heb je nou chilipoeder op het ijs en de slagroom gedaan?" (Caspar probeert weleens wat uit in de keuken en dat wordt altijd lekker, dus je kan alles verwachten.) Dus ik dacht nog: "Hee pittig ijs, misschien is het wel een probeersel." Toen hij knalrood aanliep, zag ik dat het een foutje was.Caspar schreef:Nog een andere blunder van mij van afgelopen week:
Ik kreeg onlangs bezoek en ging lekker koken, had me er goed op uitgeleefd. Gourmetten, met vlees wat ik zelf had gemarineerd, eigen gemaakte sausjes etc. Na afloop nog een dessert gemaakt met bramen, aardbeien, roomijs en slagroom. Als finishing touch daaroverheen nog wat kaneel poeder gestrooid. Althans dat dacht ik.
Had me vergist; het kaneel bleek chilipoeder te zijn, en het dessert was zo wel heel erg scherp geworden.
Toen de eerste hap was gegeten liep ik zo ongeveer paars aan van schaamte.
Dineren in kaarslicht heeft zo zijn risico's... :@
(Overigens heb ik jaren terug zelf weleens kaneelpoeder over de aardappelpartjes gestrooid)