Wat eten we vandaag? #22
Wat eten we vandaag? #22
Mythbusters *O*
Dit wordt lachen
Dit wordt lachen
Re: Wat eten we vandaag? #21
Er is alweer een fantastisch recept op het YouTubekanaal van Cooking with Dog geplaatst. Elke keer zit ik watertandend naar die video's te kijken maar het komt er nooit van het zelf te maken :(
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=od2YWgQmeo4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=od2YWgQmeo4[/youtube]
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #21
Mmmmm boerenkool. Daar kan je mij altijd blij mee maken. Zal vandaag wel een patatje worden voor mij, ga met een vriendin na de bioscoop en we hebben allebei niet veel tijd om te koken.
Re: Wat eten we vandaag? #21
Ik wil nog weleens dit maken:Bee schreef:Er is alweer een fantastisch recept op het YouTubekanaal van Cooking with Dog geplaatst. Elke keer zit ik watertandend naar die video's te kijken maar het komt er nooit van het zelf te maken :(
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CeZlih4DDNg[/youtube]
Ziet er ook niet moeilijk uit, en lijkt best lekker :Y EN er kan geraspt worden
Re: Wat eten we vandaag? #21
En anders lekkere zweedse gehaktballetjes Dat gaat zo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3Bps9ic[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3Bps9ic[/youtube]
Re: Wat eten we vandaag? #21
Macaroni
Re: Wat eten we vandaag? #21
Hier was het vanavond boontjes (uit een potje), aardappelen en een slavink. En als toetje een geraspte appel.
Re: Wat eten we vandaag? #21
Is het misschien een tip om 'En als toetje een geraspte appel.' in je handtekening te zetten? Scheelt je weer tikken elke dag :D
Ik doe ook maar wat
Re: Wat eten we vandaag? #21
Baslandse ballen. Zelfgemaakt ja.
Neem half-om-half gehakt en werp dit in een kom. Voeg hierbij de inhoud van een ei, gehaktkruiden, uienpoeder, mosterd, peper en een paar druppels Worcestershiresaus. Maak er niet al te grote balletjes van, deze bak je ongeveer een kwartiertje zodat ze mooi egaal bruin zijn. Daarna nog tien minuten op een bord onder alufolie en dan weer even terug in de pan naast de aardappelschijfjes, peen, prei en ui die je in de jus van de ballen hebt gebakken.
Neem half-om-half gehakt en werp dit in een kom. Voeg hierbij de inhoud van een ei, gehaktkruiden, uienpoeder, mosterd, peper en een paar druppels Worcestershiresaus. Maak er niet al te grote balletjes van, deze bak je ongeveer een kwartiertje zodat ze mooi egaal bruin zijn. Daarna nog tien minuten op een bord onder alufolie en dan weer even terug in de pan naast de aardappelschijfjes, peen, prei en ui die je in de jus van de ballen hebt gebakken.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6470
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #21
Van alle restjes rijst in de vriezer een pan nasi gemaakt en dat ook weer in porties ingevroren :)
Re: Wat eten we vandaag? #21
Je bent al de tweede die dit vraagt .Ardan schreef:Is het misschien een tip om 'En als toetje een geraspte appel.' in je handtekening te zetten? Scheelt je weer tikken elke dag :D
Antwoord voor de tweede keer: Nee dit doe ik niet. Want dan komt het er bij elk bericht onder te staan. En dat is niet de bedoeling.
Laatst gewijzigd door ODRAIL op di 04 dec 2012, 16:07, 1 keer totaal gewijzigd.
Re: Wat eten we vandaag? #21
Dit klinkt als een HEEL erg fout sadistisch experiment :XBee schreef:Baslandse ballen. Zelfgemaakt ja.
Re: Wat eten we vandaag? #22
Nee, het klinkt als gehaktballen die niet uit Zweden komen maar wel die richting op smaken
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
-
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 02:09
- Locatie: Reisdorf - Luxemburg
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #22
Een gersapte appel afkorting zou wel tot de mogelijkheden voor KM46 behoren denk ik.Thom91 schreef:Maar het is wel jouw statement geworden ;)
Aan het einde van bericht wat hij gegeten heeft; EEGA.
Re: Wat eten we vandaag? #22
Tsja, ik ga dan opnieuw aan kannibalisme denken, net als bij die ballen van Bee (zelfgemaakt! :') )STF schreef:Aan het einde van bericht wat hij gegeten heeft; EEGA.
Ben ik nu raar?
-
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 02:09
- Locatie: Reisdorf - Luxemburg
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #22
Op die opmerking zat ik al te wachten ja, nou doe dan maar: KM46 eet elke dag een geraspte appel - KM46EEDEGA
Re: Wat eten we vandaag? #22
Witte Rijst met geblancheerde kang kung, kouseband, uien en bamboe in oestersaus. Kipfiletstukjes gebakken met thaise rode curry. Geen toetje.
Buschauffeurs sporen niet, anders waren ze wel machinist geworden !
Re: Wat eten we vandaag? #22
Vanavond was het hier witlof met kaas, aardappelen en een gehaktboomstammetje ook met kaas. En als toetje een geraspte appel.
Re: Wat eten we vandaag? #22
Gisteren at ik niets, ik had namelijk al twee dagen last van buikklachten en besloot het maar eens te verhelpen met kruidenthee. Vandaag gaat het weer beter, en nu staat er al 40 minuten een pan Rendang op de inductie te sudderen. Zo nog even rijst koken en de Rendangsaus in laten koken en dan kan ik eindelijk eten *O*
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #22
Hier was het vanavond worteltjes, aardappelen en kipfilet. En als toetje een geraspte appel.
-
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 02:09
- Locatie: Reisdorf - Luxemburg
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #22
Heb je al patent aangevraagd op geraspte oliebollen KM46?
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 148 gasten