Gezocht: nieuwe forumbeheerders (m/v/etc)

Alle mededelingen over OVNL
Wubbo
OVNL-beheerder
Berichten: 10088
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:44
Locatie: Den Haag

Gezocht: nieuwe forumbeheerders (m/v/etc)

Berichtdoor Wubbo » Di 03 Jan 2017, 19:47

OV in Nederland.nl bestaat ondertussen bijna 9 jaar. In die 9 jaar is er van alles gebeurd: OVNL is uitgegroeid tot een herkenbare en betrouwbare leverancier van informatie over het openbaar vervoer in Nederland. Een plek waar zowel hobbyisten als professionals hun informatie komen halen en delen. Toen wij OVNL opzetten, was het grootste deel van het beheerdersteam student of net afgestudeerd. Dat is ondertussen wel anders: nu zijn we allemaal aan het werk, en merken we dat we niet meer de tijd aan OVNL kunnen besteden die OVNL eigenlijk wel nodig heeft. Daarom hebben zowel Chauf21 als ik besloten te stoppen als forumbeheerder, en alleen nog achter de schermen aan OVNL te werken. Om die stap te kunnen nemen, is het wel eerst nodig dat het team van forumbeheerders wordt aangevuld. Daarom zijn wij op zoek naar

Forumbeheerders (m/v)

Wat verwachten we van je?
Als forumbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor de forumgebruikers. Je zorgt ervoor dat het forum netjes blijft (bijvoorbeeld door het aanpassen van berichten waarin de quotes zijn misgegaan) en dat de sfeer goed blijft. Je leest veel mee op het forum (meeposten is geen vereiste) en kunt goed de sfeer aanvoelen. Je bent open en constructief, zodat je ook achter de schermen met de andere (forum)beheerders van OVNL mee kan denken, zowel over het forum als de andere onderdelen van OVNL. Je bent in staat om beslissingen te nemen en die te communiceren.

Wat bieden wij je?
OVNL draait op advertentie-inkomsten. We bieden je dus geen geld. Wel bieden we je alle kansen om jezelf (en OVNL) te ontwikkelen. Je komt terecht in een gezellig en ervaren team, waarin iedereen elkaar ondersteunt. Je hebt een stem in de verdere ontwikkeling van OVNL, samen met jou bouwen we verder aan deze site. Jouw mening en jouw argumenten dragen bij aan de verdere ontwikkeling van OVNL.

Wat moet je doen?
Stuur voor 1 februari een mail naar beheer@ovinnederland.nl met daarin in ieder geval je gebruikersnaam en je echte naam, een omschrijving van wie je bent en waarom jij het leuk vindt om forumbeheerder te worden. Als je ons een geschikte kandidaat lijkt, maken we een afspraak om een keer "in het echt" van gedachten te wisselen. Daarna zullen we met het gehele team een keuze maken voor nieuwe forumbeheerder(s).

Wil je meer weten? Stuur dan ook gerust een mail of PB!

Wubbo
OVNL-beheerder
Berichten: 10088
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:44
Locatie: Den Haag

Re: Gezocht: nieuwe forumbeheerders (m/v/etc)

Berichtdoor Wubbo » Ma 30 Jan 2017, 21:57

Voor de twijfelaars: je hebt nog 26 uur om te beslissen! ;-)

Wubbo
OVNL-beheerder
Berichten: 10088
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:44
Locatie: Den Haag

Re: Gezocht: nieuwe forumbeheerders (m/v/etc)

Berichtdoor Wubbo » Do 02 Mar 2017, 21:16

De nieuwe forumbeheerders zijn bekend: bij deze wil ik (namens het beheer) Ardan en Zugführer heel veel succes wensen in hun nieuwe functie!
In overleg met hen blijven Chauf21 en ik nog even aan als forumbeheerders, voorlopig worden jullie dus extra goed in de gaten gehouden :)


Terug naar “OVer de site”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast