Hoera, het is een tweeling!

Alle mededelingen over OVNL
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 26108
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contact:

Hoera, het is een tweeling!

Berichtdoor Daniel » Zo 30 Nov 2008, 21:31

Hoera, het is een tweeling!
In de nog maar 10 maanden dat we nu bestaan is één ding toch wel gebleken... OV in Nederland.nl loopt als een trein. Hoog tijd dus om een vervolgstap te maken, want stilstand is achteruitgang.
Achter de schermen is de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de opbouw van twee nieuwe onderdelen voor de site, die met ingang van vandaag voor jullie beschikbaar zijn gekomen. Een kleine toelichting:

Portal
Op onze portal (bereikbaar via portal.ovinnederland.nl) vind je allerlei handige dingen ter voorbereiding van je reis, daarnaast is het uiteraard ook het perfecte startpunt voor je surftocht over het internet.
Je kunt er onder andere zoeken via Google, doorklikken naar de diverse vervoerders in het land, het laatste OV- en wereldnieuws lezen, doorklikken naar de digitale versie van de gratis kranten en de verstoringen en wijzigingen in het Nederlandse OV bekijken. Ook het weerbericht en de actuele vertrektijden ontbreken niet, twee onderdelen die je kunt personaliseren zodat het weer van jouw woonplaats en de tijden van jouw station te zien zijn.

De portal maakt gebruik van het loginsysteem van het forum, je bent dus altijd zowel op het forum als op de portal in- of uitgelogd.
Vergeet 'm vooral niet als startpagina in te stellen!

Wiki
Onze wiki hebben we opgezet met als doel een zo compleet mogelijk naslagwerk over al het Nederlandse openbaar vervoer op te bouwen. En niet zomaar een naslagwerk, maar eentje waar iedereen aan mee kan bouwen.
Als beheer zijn we vanuit het niets vast begonnen met het schrijven van een flink aantal artikelen, wat de inhoud nu al verrassend compleet, actueel en onderscheidend van andere naslagwerken maakt. Uiteraard zijn we er nog lang niet, dus jullie bijdragen zijn er van harte welkom. Samen kunnen we er iets moois van maken!
Je vindt de wiki op wiki.ovinnederland.nl, ook hier kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord van het forum.

Makkelijk navigeren
Om het jullie makkelijk te maken is heel OV in Nederland.nl voorzien van tabjes bovenaan de pagina, waarmee je kunt doorklikken naar het forum, de portal of de wiki.

Nog vragen?
Als er nog iets onduidelijk is of je ergens meer over wilt weten, aarzel dan niet en stuur een PB naar het beheerdersteam of mail naar info@ovinnederland.nl

Namens het hele team: veel kijkplezier!

Reiziger Ddrs
Webmaster OV in Nederland.nl
Een echte trein was een ICK-trein (2002-2009)
Dagelijks Amersfoort - Utrecht en weer terug...

Mijn foto's: http://www.dbleumink.nl/ovfoto

Gebruikersavatar
Geert
OVNL-beheerder
Berichten: 12140
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:43
Locatie: Den Haag
Contact:

Re: Hoera, het is een tweeling!

Berichtdoor Geert » Zo 30 Nov 2008, 21:37

Mochten er nog geen tabjes bovenin beeld verschijnen: druk dan even op Ctrl+F5, dan zou je ze moeten zien. :)


Terug naar “OVer de site”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast