Pagina 1 van 1

Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 14:57
door Aking
in dit bericht:
Hendrik schreef:En een reiservaring: het ging een paar weken goed, maar vanmorgen kwam lijn 396 weer eens niet opdagen... Ik heb maar lijn 136 van een kwartier later genomen, maar ja, die is bijna even laat in Rotterdam als de 396 van een half uur later. Ik dacht nog t2633 te kunnen nemen, maar helaas werkte de metro niet mee. Op Zuidplein kwam op het spoor ri. Centraal een RSG3 'Buiten dienst' langs ri. Slinge. Daar moest 'mijn' metro op wachten, dus het duurde vrij lang voordat die kwam... Uiteindelijk heb ik daarom maar de t9215 genomen.
Iemand trouwens enig idee waarom die nu ook op Asdl stopt?


Krijg ik als mouseover bij de 9215 een Internationale Fyra, volgens mij heten die dingen niet meer zo (A)

Re: Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 15:22
door Hendrik
Dat heb ik op 10 april al gemeld... :roll:

Re: Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 15:32
door Aking
Mjah, als die in het topic over STATIONSafkortingen staat kijk ik daar overheen als ik naar iets over TREINNUMMERS zoek :roll:

Re: Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 15:41
door Hendrik
De smiley was niet voor jou bedoeld, maar voor de beheerders! 8-)

Re: Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 15:50
door Aking
In dat geval ben ik het met je eens! 8-)

(en je moet maar zo denken, nu is er een heel topic voor, kunnen ze er niet meer onderuit :lol: )

Re: Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 16:29
door Hainje
Kunnen ze prima, ze negeren het gewoon. :P

Re: Foutje in mouseover treinnummer

Geplaatst: Ma 01 Jun 2015, 22:04
door regenmaker
Hainje schreef:Kunnen ze prima, ze negeren het gewoon. :P


Doen ze veel te vaak. :')