NS in de prijzen met Station Beijing

Alles over het Openbaar Vervoer in geheel Nederland.
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 34091
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

NS in de prijzen met Station Beijing

Berichtdoor Daniel » vr 21 nov 2008, 21:18

NS in de prijzen met Station Beijing
AMSTERDAM (NS) - De Nederlandse Spoorwegen zijn gisteravond uitgeroepen tot Sponsor van het Jaar 2008. Zij kreeg deze prijs voor de wijze waarop zij vanaf 2001 tegen alle negatieve publieksstromen in, een succesvol sponsorbeleid heeft ingezet en volgehouden waardoor zij veel sympathie voor het bedrijf heeft weten terug te winnen. Het totaal aan sponsoractiviteiten van NS is logisch, creatief, samenhangend en consistent.

De jury noemde NS een eerste klas Sponsor en gaf aan dat sponsoring bij NS dit jaar volledig tot wasdom is gekomen op het gebied van sport (crossmediaal platform Station Beijing in samenwerking met NOC*NSF) en op cultureel en maatschappelijke gebied (Tijd voor Lezen in samenwerking met Stichting CPNB).

De sponsoring wordt bovendien gedragen door veel eigen activiteiten. De jury vermeldde separaat dat zij bijzonder te spreken is over het lef waarmee NS bij Station Beijing spraakmakend interactief is gegaan. Jenny Hudepohl, Hoofd Marketingcommunicatie bij NS: ‘We zijn ongelooflijk trots dat we deze prijs in de wacht hebben gesleept. Het is voor ons een bevestiging van het feit dat de wijze waarop NS haar sponsorbeleid vorm geeft hoog gewaardeerd wordt."

Bron: Sport.nl
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/

Terug naar “OV in Geheel Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten