Pagina 1 van 1

Kilometertarief bij verschillende vervoerders

Geplaatst: vr 31 jul 2009, 18:59
door Bart
Als ik in 9292 invoer dat ik van Alkmaar naar Veendam wil per bus, geeft die bij 'tarieven' een enkele reis voor €11 aan. Die prijs zal wel kloppen bij 219 tariefeenheden. Maar van Alkmaar tot Groningen reis je met Connexxion en van Groningen tot Veendam met Arriva. Is een Qlinerkaart die je bij Connexxion koopt echt geldig bij Arriva van Groningen tot Veendam?

Re: Kilometertarief bij verschillende vervoerders

Geplaatst: vr 31 jul 2009, 20:30
door Daniel
Het lijkt er wel heel sterk op: ik zit net op de Arriva-site te kijken en vond daar dit overzicht van tariefeenheden in het noorden van het land. En daarin is Alkmaar ook gewoon vermeld, net als alle andere bestemmingen langs de 350 in Noord-Holland.

Re: Kilometertarief bij verschillende vervoerders

Geplaatst: zo 02 aug 2009, 14:43
door midnet
ja-maar alleen daar, als restant van wat ooit een samenhangend geheel aan lijnen was. En ARR/Conx hebben nog een tijdlang Alkmaar_Ljouwert samen gereden als vervolg op het begin; NACO + NTM).
De toeslag op de dagkaart-als je voor maximum kiest-is ook op alle andere Q-liners geldig met die dagkaart, van welk bedrijf dan ook/waar ook gekocht. Dit kan in sommige gevallen-vooral bij retourreizen op 1 dag-voordeliger uitkomen.

Re: Kilometertarief bij verschillende vervoerders

Geplaatst: zo 02 aug 2009, 15:22
door Daniel
Arriva en Connexxion hebben die lijn toch nooit gezamelijk gereden? Volgens mij was het toen nog echt NoordNed, immers heeft Connexxion de concessie Noordwest-Friesland daarvan overgenomen :wink:

Re: Kilometertarief bij verschillende vervoerders

Geplaatst: zo 02 aug 2009, 17:50
door tsov
Nee hoor, Arriva heeft, zij het kortstondig, nog haar naam op de bussen van NoordNed geplakt ;)