Pagina 6 van 10

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: vr 20 jan 2012, 22:50
door Anne
Alle stations sluiten die een te lange naam hebben :mrgreen:

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 10:10
door Justin
Ik zag vandaag dat de CTA's op spoor 1 op Rotterdam Centraal vervangen was :). Dat was gisteren nog niet volgens mij.

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 18:33
door Stéphane
avl schreef:Alle stations sluiten die een te lange naam hebben :mrgreen:


Wat zou eigenlijk het station met de langste en het station met de kortste naam van Nederland zijn?
In België lijkt mij het kortste Ath. Er bestond ook nog een station As maar dat is gesloten.

*bus* *O* Mijn 60ste bericht! *O* *bus*

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 18:36
door Fles
Stéphane schreef:Wat zou eigenlijk het station met de langste en het station met de kortste naam van Nederland zijn?
In België lijkt mij het kortste Ath. Er bestond ook nog een station As maar dat is gesloten.


Leeuwarden Camminghaburen

Oss

Kortste van België is trouwens Sy aan L43.

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 20:14
door Ardan
Als je spaties ook als een teken telt is Leeuwarden Achter de Hoven nét één teken langer :)

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 20:17
door Fles
Ardan schreef:Als je spaties ook als een teken telt is Leeuwarden Achter de Hoven nét één teken langer :)

Staat geen bordje, telt niet.

Den Haag Laan van Nieuw-Oost Indië is vast nog wel langer. Telt ook niet.

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 20:37
door Daniel
Overigens deelt Leeuwarden Camminghaburen de eerste plaats met Bovenkarspel-Grootebroek als je puur de tekens niet zijnde spaties telt.
Dat het de langste is blijkt overigens wel duidelijk uit de oude spoorkaarten: Lwc is het enige station dat niet op één regel past :P

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 20:52
door Fles
Daniel schreef:Lwc is het enige station dat niet op één regel past :P


Sorry? :lol:


Afbeelding

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 20:54
door Daniel
Op de SPOORKAART Fles, niet op het bordje :P

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 20:55
door Fles
Daniel schreef:Op de SPOORKAART Fles, niet op het bordje :P


Ga nog maar eens naar Arnhem Presikhaaf, Utrecht Overvecht of Amersfoort Schothorst kijken dan :)

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 21:01
door Daniel
Ja hehe, in de legenda natuurlijk. De rest is afhankelijk van omliggende stations.

Overigens zijn al jouw voorbeelden op de spoorkaart die hier aan de muur hangt in één regel vermeld, Arnhem Velperpoort staat op de kaart zelf wel op twee regels.

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 21:02
door Fles
Ik heb het over de openbaar downloadbare Tariefeenhedenkaart 2012. Wat er bij jou aan de muur hangt zal me worst wezen :mrgreen:

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 21:08
door Suus
Waarom past Nijmegen Heyendaal niet op een regel? Amsterdam Sloterdijk past toch ook op een regel?

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 21:19
door KM46
Fles schreef:
Daniel schreef:Lwc is het enige station dat niet op één regel past :P


Sorry? :lol:


Afbeelding

Even een vraag aan Fles: Met welk programma maak je zo'n collage?

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 21:42
door Fles
MS Paint 8-)

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 21:52
door Daniel
Bee schreef:Waarom past Nijmegen Heyendaal niet op een regel? Amsterdam Sloterdijk past toch ook op een regel?

Zijn wel meer rare gevallen... Krommenie-Assendelft bevat bv. ook minder tekens dan de naam van sommige stations met een eenregelig bordje.

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 25 jan 2012, 22:11
door Ardan
Nm Heyendaal staat dus wel op één regel, alleen op de borden bij de toegangen niet :idea: :)

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: do 26 jan 2012, 01:56
door STF
Fles schreef:MS Paint 8-)


Oftewel; onbetaalbaar duur voor de gemiddelde mens. :Y

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: zo 26 feb 2012, 20:33
door Jef400
Wat ik hier de laatste weken lees is het ombouwrideltje klaar denk.

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: ma 27 feb 2012, 15:15
door Vinny
Station Schiphol moet volgens mij nog gebeuren...

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: ma 27 feb 2012, 16:48
door Frank
En op station Arnhem Zuid hangt al heel lang een CTA niks te tonen... (ja, daar hangt er één!).

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: ma 27 feb 2012, 16:50
door Suus
Het moest gebeuren, die ene CTA die iedereen is vergeten :mrgreen:

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 29 feb 2012, 23:39
door VIRM
Vinny schreef:Station Schiphol moet volgens mij nog gebeuren...


Klopt, vanmiddag hingen er nog steeds CTA's. Hopelijk denken ze er bij de vervanging een beetje logisch over na (AV's boven beide trappen, TBP dichterbij de trap aan de westkant).

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 07 mar 2012, 13:22
door Thom69
Kwam deze foto gisteren tegen op Facebook:

Afbeelding

Gaat om een AV7 te Eindhoven, maar let op de tekst onder de treinsoort bij de opgeheven treinen: "brand[...]". Op dit moment lag het treinverkeer Ehv - Btl plat vanwege een brandmelding. Is het nu standaard dat NS de reden van de verstoring ook via de AV/TBP's weergeeft? :pos:

Re: Vervanging CTA's door TBP's #2

Geplaatst: wo 07 mar 2012, 22:58
door Geert
Ik heb het wel eens eerder gezien (toen stond er 'WO-II bom' in plaats van 'brand'), maar ook vaak zat niet bij verstoringen. Lijkt wel alsof het iets is dat de omroeper in kan vullen als oorzaak voor een opgeheven trein, maar dat dit afhankelijk is van de omroeper zelf?