Pagina 3 van 9

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: wo 18 jan 2012, 16:05
door webguy
Die 9292Pro Android app is totaal nog niet geupdate toch?

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: wo 18 jan 2012, 16:10
door Daniel
Nog niet nee, maar scheen wel te gaan gebeuren.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: wo 18 jan 2012, 18:04
door hauptbahnhof
Edwin schreef:Jullie enig idee hoe ik een Metrostation Kralingse Zoom kan vinden? Het lukt mij tot op heden niet namelijk. Daarnaast moet je voor de bushalte HES, Rotterdam wel heel veel karakters invullen voordat ie 'm vindt.


Probeer de afkorting. Dat wilt ie van veel metrostations (ook de Amsterdamse) gewoon pakken. Dus voor Kralingse Zoom gebruik je KLZ.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: wo 18 jan 2012, 22:19
door fogeltje
webguy schreef:Die 9292Pro Android app is totaal nog niet geupdate toch?
Hij heeft laatst wel eens een update gehad, maar wat er precies veranderd is, weet ik niet. Alleen weet ik dat hij het toen een halve dag niet deed (en niet alleen bij mij als reacties in de Market mag geloven).

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 21 jan 2012, 12:26
door zone5324bericht...
blijf het een vervelende site vinden die nieuwe site van 9292...

moet vanmiddag om 17:05 op de Slinge wezen.
kies ik keurig de voor mij dichtsbijzijnde halte (dus niet mijn eigen adres), laat dat stomme programma me eerst 15 minuten lopen...

het is, dat ik nog even verder kijk dan m'n neus lang is, want 3 minuten eerder weg, kan ik wel gewoon vanaf m'n eigen halte vertrekken...

in de oude versie, als ik dan m'n eigen halte koos, werd ik niet meer naar een halte 15 minuten lopen verder gestuurd...

ik blijf erbij, dat ze z.s.m. de keuzemogelijkheid voor de haltes terug moeten zetten...

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 21 jan 2012, 13:15
door Edwin
hauptbahnhof schreef:
Edwin schreef:Jullie enig idee hoe ik een Metrostation Kralingse Zoom kan vinden? Het lukt mij tot op heden niet namelijk. Daarnaast moet je voor de bushalte HES, Rotterdam wel heel veel karakters invullen voordat ie 'm vindt.


Probeer de afkorting. Dat wilt ie van veel metrostations (ook de Amsterdamse) gewoon pakken. Dus voor Kralingse Zoom gebruik je KLZ.


Ik korte Kralingse Zoom altijd al af tot KZ maar zal er KLZ van maken. Wel onhandig weer.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 21 jan 2012, 13:20
door hauptbahnhof
Ja, je moet de officiƫle afkortingen gebruiken. Kwam er een keer per toeval achter toen ik een metrostation ook niet erop kreeg (in Amsterdam).

Dit werkt alleen niet voor alle metrostations!

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 21 jan 2012, 13:39
door zone5324bericht...
nee en ze hebben soms metro + naam en soms naam + metro als haltenaam ingevoerd...

als je dan het metro verkeerd bij de naam zet, krijg je niet wat je moet hebben...

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 21 jan 2012, 13:49
door hauptbahnhof
Heb ik bij KLZ ook geprobeerd maar kreeg het toch niet eruit...

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 21 jan 2012, 20:36
door Justin
webguy schreef:Die 9292Pro Android app is totaal nog niet geupdate toch?


Ik hoop toch wel dat ze iets doen aan de horizontal view :\.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: do 26 jan 2012, 11:52
door Fles
De nieuwe site is wel een achteruitgang zeg -o-

standaard vertreklocatie kan niet meer
eerder gekozen bestemmoingen krijg je niet meer

moet telkens opnieuw het wiel uitvinden :N Waarom kan dat nou nooit eens GOED? Leuk dat de interface er gelikter uitziet, maar als ik een gelikte interface wil zien ga ik naar andersoortige sites :X

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: do 26 jan 2012, 22:08
door webguy
Denk eerder dat het probleem is dat ze de afgelopen 10 jaar niks hebben gedaan...

Overigens is de interface op sommige punten inderdad slechter geworden, en is de planner erachter niet beter geworden.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: vr 27 jan 2012, 00:07
door VIRM
Het begint te wennen, maar toch twee irritatiepunten:
1. Half uurtje geleden wilde ik een reis naar Amsterdam voor morgen plannen. Hij herkende de straat niet waar ik moest zijn. Lekker. :(
2. Je kan iets van 2 keer op 'eerdere reismogelijkheid' of 'latere reismogelijkheid' klikken en dat vindt hij het wel welletjes en doet niks meer. Niet handig!

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: vr 27 jan 2012, 12:00
door fogeltje
VIRM schreef:Het begint te wennen, maar toch twee irritatiepunten:
1. Half uurtje geleden wilde ik een reis naar Amsterdam voor morgen plannen. Hij herkende de straat niet waar ik moest zijn. Lekker. :(
2. Je kan iets van 2 keer op 'eerdere reismogelijkheid' of 'latere reismogelijkheid' klikken en dat vindt hij het wel welletjes en doet niks meer. Niet handig!

Puntje 1 komt bekend voor? Had in Nijmegen hetzelfde. Alleen zocht ik naar een halte. Ik typte de letterlijke naam in...hij vond niks. Later kreeg ik het reisadvies alsnog en de halte staat net zo weergegeven als ik hem ingetypt had...waarom kan hij dan niet meteen die halte geven?

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: vr 27 jan 2012, 12:54
door zone5324bericht...
maar ze zijn bij 9292 ook niet consequent wat betreft de schrijfwijze van een straat.

ik moet af en toe een reisadvies opvragen om naar het Van Goghplantsoen te gaan, maar bij 9292 staat dit te boek als v goghplantsoen...
als je dan van ipv v intikt snapt de site het in eerste instantie niet...

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 28 jan 2012, 17:48
door Suus
Er gloort hoop, het schijnt dat Google binnenkort ook met een OV-routeplanner voor geheel Nederland gaat komen.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 28 jan 2012, 19:45
door Fles
zal tijd worden, want dat 92 ding faalt vanuit alle mogelijke hoeken en standen.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: za 28 jan 2012, 21:33
door webguy
Bee schreef:Er gloort hoop, het schijnt dat Google binnenkort ook met een OV-routeplanner voor geheel Nederland gaat komen.

Google bevestigd overigens niet dat er een deal is met 9292, waar de data vandaan zou komen, oftewel, we zijn nog nergens...

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: zo 29 jan 2012, 21:35
door Mark
Ding laat mij bij bepaalde adviezen een kwartier lopen terwijl als ik 5 minuten eerder wegga gewoon naar een halte voor de deur kan reizen.
Hoe kan ik een reis naar een sprecifieke halte plannen, of kan dat helemaal niet meer?

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: zo 29 jan 2012, 21:38
door Suus
Je kan je halte invoeren als start/eindpunt.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: zo 29 jan 2012, 22:17
door Mark
Dat probeer ik, maar dan laat ie me vanaf een metrostation alsnog een kwartier lopen naar die halte. Nee, ik vind deze site absoluut geen vooruitgang.
Waarom moet iets wat er eenvoudig uitziet en goed werkt altijd vervangen worden door een nieuwe 'hippe' layout die veel minder gebruiksvriendelijk is?

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: ma 30 jan 2012, 13:15
door isadora
webguy schreef:
Bee schreef:Er gloort hoop, het schijnt dat Google binnenkort ook met een OV-routeplanner voor geheel Nederland gaat komen.

Google bevestigd overigens niet dat er een deal is met 9292, waar de data vandaan zou komen, oftewel, we zijn nog nergens...

Dat in tegenstelling tot:

http://www.treinreiziger.nl/actueel/bin ... ies-144098

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: ma 30 jan 2012, 13:30
door webguy
Dat bericht is overgenomen van hier http://webwereld.nl/nieuws/109337/googl ... -data.html
maar zonder bronvermelding, en daar staat dus weer wel dat Google niks bevestigt.

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: wo 01 feb 2012, 18:06
door hauptbahnhof
De wonderen zijn de wereld niet uit. 9292 geeft nu ook de directe overstap tussen M50 en M53 op Van der Madeweg.

Vroeger gaf hij dat helemaal niet aan van en naar de Geintak richting CS (50 > 53). van en naar de Ringtak/Gaasperplas had je een overstap naar de volgende metro en niet de aansluitende (10 min buiten de spits en 7,5 min in de spits).

Re: geen OV meer op 9292!

Geplaatst: wo 01 feb 2012, 20:23
door TheKnitter
zone5324bericht... schreef:kies ik keurig de voor mij dichtsbijzijnde halte (dus niet mijn eigen adres), laat dat stomme programma me eerst 15 minuten lopen...

Herkenbaar. Heb het zelf in Zwijndrecht. Selecteer ik halte Fazantplein, laat dat ding mij lopen (15 minuten?!?!) naar halte Sweelinckplantsoen, om daar met baggerlijntje taxibus 17 naar station Zwijndrecht te karren. Terwijl ik vaak enkele minuten eerder de bus gewoon kan nemen vanaf de halte Fazantplein.

Maar ik keek nu weer, en "ineens" krijg ik lijntje 17 niet meer te zien. Vorige week nog wel 3x gehad...