Gratis rijvaardigheidstraining bestelverkeer te Meppel

Alles over het Openbaar Vervoer in Groningen, Friesland en Drenthe.
NIV
Berichten: 2
Lid geworden op: Ma 14 Apr 2014, 09:07

Gratis rijvaardigheidstraining bestelverkeer te Meppel

Berichtdoor NIV » Ma 14 Apr 2014, 09:18

In overleg met een van de moderators breng ik u graag op de hoogte van een GRATIS rijvaardigheidstraining voor het bestelverkeer in de provincie Drenthe en Groningen:

Op dinsdag 29 april en dinsdag 23 december 2014 organiseert het NIV (Nederlands Instituut voor Verkeersveiligheid) in Meppel een gratis rijvaardigheidstraining voor bestelverkeer uit Drenthe en Groningen. Er zijn al verschillende bedrijven en organisaties die aan deze dag mee doen, maar is plek voor meer! Dus wilt u (uw medewerkers en/of uw collega’s) uw rijvaardigheid eens een grote beurt geven? Die dag krijgt u gratis de mogelijkheid! Het kost u werktijd (of van uw werknemers) maar u krijgt er veilig en duurzaam verkeersgedrag voor terug. En dat is heel veel waard! Dus wilt u (uw medewerkers en/of collega’s) deze dag laten meebeleven?

Het is enkel mogelijk u aan te melden indien u bedrijfs/stichtingsmatig gevestigd bent in de provincie Drenthe of Groningen. Tevens belangrijk om te weten, enkel bestelverkeer bijvoorbeeld lokale buurtbussen mogen de training volgen.

Indien u chauffeurs van overig bestelverkeer kent, bijvoorbeeld bouwbedrijven, installatiebedrijven, taxibedrijven, lokale dierenambulances dan zijn deze uiteraard ook van harte welkom.

Voor meer informatie of aanmeldingen neemt u contact op met het NIV, via niekgrootwassink@niv.nu of
tel. 0342 424357.

Vol = vol!

http://www.niv.nu

NIV
Berichten: 2
Lid geworden op: Ma 14 Apr 2014, 09:07

Re: Gratis rijvaardigheidstraining bestelverkeer te Meppel

Berichtdoor NIV » Do 19 Jun 2014, 16:01

Update:

Op 23 juni aanstaande hebben wij nog enkele plekken vrij tijdens de gratis rijvaardigheidstraining bestelverkeer te Meppel (bestelautos, personenvervoer, buurtbussen, dierenambulances, etc)

Betreft een geheel verzorgde training inclusief lunch.

Voor meer informatie of aanmeldingen neemt u contact op met het NIV, via niekgrootwassink@niv.nu of
tel. 0342 424357.


Terug naar “OV in Noord-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten