RandstadRail: Twee weken geen sneltrams in de avonduren

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 29569
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contact:

RandstadRail: Twee weken geen sneltrams in de avonduren

Berichtdoor Daniel » Zo 07 Dec 2008, 23:22

Twee weken geen sneltrams in de avonduren
ZOETERMEER - Randstadrail rijdt vanaf maandag 8 december tot en met donderdag 11 december niet in de avonduren wegens werkzaamheden aan het spoor. De HTM zet vervangend vervoer in. Ook van zondag 14 tot en met donderdag 18 december is er geen sneltramverkeer tussen Zoetermeer en Den Haag.
Volgens de HTM gaat het om reguliere werkzaamheden en is rekening gehouden met de feestdagen. Tijdens de koopavonden voor kerst rijden er weer gewoon sneltrams over het Randstadrailspoor.

De afsluiting begint steeds om 20.30 uur op de lijnen 3 en 4 tussen Den Haag Centraal en Zoetermeer Centrum-West. Binnen Den Haag rijden de lijnen wel. Dat geldt ook voor de trajecten tussen Zoetermeer Centrum-West en de andere Randstadrailhaltes in Zoetermeer, met uitzondering van Voorweg-Laag.

De HTM zet bussen in. Tussen Zoetermeer Centrum-West en Den Haag Centraal rijdt elke tien minuten in beide richtingen een snelbus over de A12. Deze gaat in één keer door en stopt niet bij tussenliggende haltes.

Daarnaast rijdt er elk kwartier een vervangende bus die wel alle tussenliggende haltes van Randstadrail aandoet zoals Laan van NOI, Voorburg ’t Loo, Forepark, Leidschenveen en Voorweg-Laag (Zoetermeer).

Ook op de Erasmuslijn tussen Den Haag en Rotterdam worden in dezelfde periode (8 tot en met 11 december en 14 tot en met 18 december) werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor. Tussen Nootdorp en Den Haag Centraal rijden vanaf 20.30 uur geen sneltrams maar vervangende bussen.

Bron: Algemeen Dagblad
Een echte trein was een ICK-trein (2002-2009)
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: http://www.dbleumink.nl/ovfoto

Terug naar “OV in West-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten