Arriva klaagt over gedrag schooljeugd Oud-Beijerland

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 29571
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contact:

Arriva klaagt over gedrag schooljeugd Oud-Beijerland

Berichtdoor Daniel » Di 23 Dec 2008, 22:46

Arriva klaagt over gedrag schooljeugd
OUD-BEIJERLAND - Ouders van leerlingen van scholengemeenschap Willem van Oranje hebben een brief thuis gekregen over het gedrag van scholieren in de schoolbussen.
Zij maken het soms zo bont, dat Arriva heeft geklaagd bij alle middelbare scholen in Oud-Beijerland.

Een buschauffeur van lijn 669, van Willemstad naar Oud-Beijerland, raakte onlangs zo over zijn toeren, dat hij zijn bus rechtstreeks naar het busstation in Heinenoord reed om de scholieren eruit te zetten. Zij moesten vanaf daar met een andere bus naar school.

In overleg met Arriva, de Willem van Oranje, RSG De Hoefsmid en RSG Koninginneweg is besloten een brief over het probleem naar de ouders van alle leerlingen te sturen. ,,Want als een buschauffeur zijn werk niet meer kan doen, moet er iets gebeuren,'' aldus directievoorzitter Harry Verschoor van 'De Willem'.

De beide RSG's hebben tot verbazing van Verschoor nog geen contact gezocht met ouders. ,,Ik heb van dit incident gehoord, maar omdat er geen leerlingen van ons bij betrokken waren, hebben wij er niets mee gedaan,'' aldus directeur Toon Kloet. Volgens hem vallen de incidenten in schoolbussen wel mee. ,,Over het algemeen gaat het helemaal niet slecht.''

De Willem van Oranje hoopt dat ouders met hun kinderen over de gebeurtenissen praten. ,,Omdat de incidenten buiten school gebeuren, hebben wij daar zelf weinig zeggenschap over.''

Bron: Algemeen Dagblad
Een echte trein was een ICK-trein (2002-2009)
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: http://www.dbleumink.nl/ovfoto

Terug naar “OV in West-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 13 gasten