Connexxion verzorgt vervoer op speciale dag ernstig zieke ki

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
find_your_spot
Berichten: 3050
Lid geworden op: Wo 18 Mar 2009, 09:13

Connexxion verzorgt vervoer op speciale dag ernstig zieke ki

Berichtdoor find_your_spot » Wo 02 Jun 2010, 14:47

Connexxion verzorgt vervoer op speciale dag ernstig zieke kinderen

Ernstig zieke kinderen, kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking en kinderen die het in het dagelijks leven moeilijk hebben, beleven zondag 6 juni een speciale dag.

De dag, met het thema: ‘Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd’, wordt georganiseerd door Piet en Corrie Verkerk en iedereen mag zich gratis inschrijven. Paardrijden, theater, clowns, schmink, dans en optredens van bekende Nederlandse artiesten, moeten zorgen voor een onvergetelijke dag. Connexxion vindt dit zo’n bijzonder initiatief dat zij het vervoer op die dag verzorgt.

"Het is fantastisch dat er een speciale dag georganiseerd wordt voor de kinderen en hun familie die het moeilijk hebben. Moeilijk omdat ze ernstig ziek zijn, een geestelijke of lichamelijke beperking hebben of het gewoon zo krap hebben dat ze zelden iets leuks kunnen ondernemen. Toen we hoorden dat stal Verkerk een bijzondere dag organiseerde voor deze kinderen, hoefden we niet lang na te denken. We ondersteunen dit initiatief met hetgeen waar wij goed in zijn, en dat is het vervoer", zegt Bruno Bruins, lid Raad van Bestuur Connexxion.

De dag begon in eerste instantie klein, maar is uitgegroeid tot een enorm evenement. "Het idee kwam bij ons op vanwege een moeder die hier komt met haar drie kinderen", zegt Piet Verkerk. "Zij is zwaar ziek. Dat is zo schrijnend. Toen een meisje van twee, dat hier ook altijd komt, leukemie bleek te hebben, wilden we graag iets doen. En dat is een leuke dag organiseren voor kinderen die het moeilijk hebben. En wat vinden kinderen nou mooier dan een dagje tussen de pony's en paarden. Dat het zo groots zou worden konden we niet verwachten. Maar met de hulp van alle sponsors en de hulp van vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor dit evenement, kunnen we deze dag zo groots neerzetten."

Aanmelden
Gezinnen kunnen zich opgeven via stalverkerk@hotmail.com. Hierin kunnen ze, naast hun adres, aangeven waarom ze in aanmerking komen voor deze dag. Op de website www.stalverkerk.nl staat alle informatie over de dag.

(persbericht Connexxion)

http://www.connexxion.com/actueel/383/c ... eren/1374/
For Your Railroad Adventures

Gebruikersavatar
Fles
Berichten: 16297
Lid geworden op: Wo 12 Mar 2008, 21:19

Re: Connexxion verzorgt vervoer op speciale dag ernstig ziek

Berichtdoor Fles » Wo 02 Jun 2010, 20:16

Leuk, een charme-actie. Mooi dat er allemaal ruimte is voor dit soort extraatjes bij CXX :pos:


Terug naar “OV in West-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten