Politie Haaglanden: Buschauffeur deelt klap uit

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Hageneis
Berichten: 223
Lid geworden op: Di 09 Aug 2011, 16:39

Politie Haaglanden: Buschauffeur deelt klap uit

Berichtdoor Hageneis » Do 01 Sep 2011, 11:24

Den Haag , 01-09-2011 • Voor de ogen van een surveillerende agent sloeg een buschauffeur woensdag 31 augustus rond 15.00 uur op het Hobbemaplein vanuit zijn openstaande raam een man in het gezicht.

Hierop reed hij in zijn bus weg. Agenten hielden de 49-jarige chauffeur aan op de Prinsegracht.
De agent zag dat de man die de klap kreeg, naar een geparkeerd staande auto liep en de bus achterna wilde rijden. Hij liep naar hem toe en waarschuwde hem aangifte te gaan doen en de rest aan de politie over te laten. Toch reed de man achter de bus aan.

Een surveillerende motoragent die kort daarna het Hobbemaplein kwam oprijden, ging direct achter de bus aan. In de Ruijsdaelstraat trof deze agent voor een rood verkeerslicht de 18-jarige automobilist aan die even daarvoor de klap had gekregen. De motoragent wist hem ervan te overtuigen dat hij de buschauffeur ging aanhouden, waarop de automobilist naar het politiebureau ging voor het doen van een aangifte.

De motoragent reed vervolgens verder langs de route van de lijnbus en trof de bus korte tijd later stilstaand aan op de Prinsegracht. Daar hield hij de buschauffeur aan. De man werd overgebracht naar een politiebureau.

http://www.politie.nl/haaglanden/nieuws ... lapuit.asp

Gaat lekker met de buschauffeurs in Den Haag. Echt mensen die je in je bedrijf wilt hebben, hè.

Terug naar “OV in West-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten