Reizigers tevredener over GVB

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Wubbo
Berichten: 11394
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:44
Locatie: Den Haag

Reizigers tevredener over GVB

Berichtdoor Wubbo » Wo 02 Jul 2008, 15:37

Reizigers tevredener over GVB
2 juli 2008

Steeds meer reizigers in Amsterdam zijn tevreden over het openbaar vervoer van GVB. Dat blijkt uit het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek dat bureau Intromart afgelopen winterperiode onder reizigers in het openbaar vervoer hield. Een goed resultaat waar GVB tevreden mee is. Het onderdeel Bus boekte de grootste vooruitgang.
Het klanttevredenheidsonderzoek onder reizigers van GVB wordt twee maal per jaar in opdracht van de Stadsregio Amsterdam uitgevoerd, in de winter en de zomer. De reizigers geven onder andere hun oordeel over reizigersinformatie, de veiligheid in en om het openbaar vervoer, op tijd rijden en varen, reinheid van de voertuigen en het comfort.

GVB en opdrachtgever Stadsregio Amsterdam willen door deze onderzoeken inzicht krijgen in de kwaliteitsbeleving van de reizigers en waar nodig de kwaliteit verder verbeteren. De onderdelen die het sterkst zijn gestegen bij bus, tram en metro zijn respectievelijk reinheid van de voertuigen, op tijd rijden en reinheid van de stations. In de tabel hieronder ziet u de waardering inclusief de twee voorgaande onderzoeksresultaten.

Bron: GVB (hier staat ook de tabel).

Terug naar “OV in West-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten