Opening NS Hispeed Corner op station Utrecht Centraal

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Wubbo
Berichten: 11404
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:44
Locatie: Den Haag

Opening NS Hispeed Corner op station Utrecht Centraal

Berichtdoor Wubbo » Za 19 Jul 2008, 21:53

Opening NS Hispeed Corner op station Utrecht Centraal

Utrecht, 18 Juli 2008 /EZPress/ - NS Hispeed biedt reizigers vanaf vandaag een extra service op Utrecht Centraal. In de NS Hispeed Corner kunnen 1e klas reizigers zich even terugtrekken uit de hectiek van het station in afwachting van hun binnenlandse en internationale trein.

De NS Hispeed Corner is gesitueerd in de ruimte van restaurant ‘de Tijd’ in de stationshal. De corner is ingericht met comfortabele banken, kranten en een mediawand met het laatste nieuws en actuele reisinformatie. De openingstijden van de NS Hispeed Corner in Utrecht zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 07.00 tot 22.00 uur en op zondag van 08.00 tot 21.00 uur. De corner is toegankelijk voor houders van de NS-Business Card in combinatie met een ticket of boeking en reizigers in bezit van 1e klas internationaal ticket of een 1e klas NS abonnement of OV-jaarkaart.

Jan-Willem Siebers, Commercieel Directeur NS Hispeed: “NS Hispeed staat voor snelheid en gemak. Wij willen onze reizigers op alle hogesnelheidsstations goede voorzieningen bieden. Met de opening van de NS Hispeed Corner kunnen onze reizigers hun verblijf op Utrecht Centraal aangenaam doorbrengen.”

Op Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal en Schiphol zijn er NS Hispeed Lounges voor 1e klas reizigers . Na de verbouwing van station Utrecht Centraal in 2013 is ook hier ruimte voor een NS Hispeed Lounge met uitgebreide faciliteiten. In het najaar opent de NS Hispeed Lounge in Breda haar deuren; Arnhem en Den Haag volgen na de verbouwing van deze stations.

Bron: EZPress

Terug naar “OV in West-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten