VVD Zeewolde: Connexxion maakt er een potje van

Alles over het Openbaar Vervoer in Flevoland, Overijssel en Gelderland.
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 29582
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contact:

VVD Zeewolde: Connexxion maakt er een potje van

Berichtdoor Daniel » Ma 12 Jan 2009, 22:17

VVD Zeewolde: Connexxion maakt er een potje van
Nog veel kritiek op functioneren Buslijn 144

Zeewolde, 12 Januari 2009 /EZPress/ - Nog steeds zorgt busmaatschappij Connexxion voor problemen in Zeewolde. Beloofd extra materieel is er niet of veel te laat en bussen van lijn 144 komen niet opdagen. Gevolg: scholieren missen hun lessen en werknemers verschijnen regelmatig te laat op hun werk. “Wij krijgen dagelijks stapels met klachten. Connexxion maakt er een potje van”, zegt VVD-raadslid Cees Steijger.

Zeewolde-Zuid is wegens de nieuwe dienstregeling al zeer slecht bereikbaar. Steijger: “Maar als er dan ook nog eens bussen zomaar uitvallen zoals vanmorgen weer is gebeurd, dan kunnen ouders alsnog hun kinderen zelf naar school brengen, of je bent genoodzaakt alsnog de auto te nemen of een taxi te bellen om op tijd op je werk te komen.”

Boze burgers klagen bij Connexxion en de Gemeente Zeewolde. Steijger: “Veel effect heeft dat kennelijk niet, want de problemen stapelen zich nog steeds op. Burgers klagen dat ze een dergelijke chaos met het openbaar vervoer in Zeewolde nimmer hebben meegemaakt.”

Ook de gemeente laat steken vallen. De aanleg van de bushaltes die wegens de nieuwe dienstregeling nodig zijn is veel te laat gestart. Steijger: “Er zijn nog steeds plaatsen waar passagiers in de blubber of het natte gras moeten staan en waar ook geen stallingsmogelijkheden zijn voor (brom)fietsen (Sportlaan, Overloop, Klein Hoefblad). De koude zal wel het excuus zijn, maar vóór de jaarwisseling hadden de haltes gewoon gereed moeten zijn. Eigenlijk te gek voor woorden, dat er wel een nieuwe dienstregeling komt, maar dat de bushaltes ontbreken.”

Bron: Persbericht VVD Zeewolde via Ezpress.eu
Een echte trein was een ICK-trein (2002-2009)
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: http://www.dbleumink.nl/ovfoto

Terug naar “OV in Oost-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten