Nieuwe dienstregeling Syntus Overijssel per 11 december 2011

Alles over het Openbaar Vervoer in Flevoland, Overijssel en Gelderland.
rovin1995
Berichten: 165
Lid geworden op: Ma 07 Nov 2011, 15:23

Nieuwe dienstregeling Syntus Overijssel per 11 december 2011

Berichtdoor rovin1995 » Ma 07 Nov 2011, 17:21

Zojuist op de syntus website:

Vanaf 11 december a.s. rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een nieuwe dienstregeling. Hieronder staan per lijn de belangrijkste wijzigingen. De complete nieuwe dienstregeling vindt u per 11 december op http://www.syntusoverijssel.nl of in de nieuwe OV-gids.

Lijn 1 Zwolle, Station – Stadshagen
Deze lijn zal op weekdagen in de ochtend- en middagspits acht keer per uur gaan rijden, dus twee keer zo vaak als voorheen. De bus rijdt vier maal per uur via de halte Burgemeester Roelenweg.

Op zon- en feestdagen zal de eerste bus uit Stadshagen om 8.11 uur vertrekken in plaats van om 9.11 uur. Deze wijziging is tot stand gekomen n.a.v. een ingediende wens bij Reiziger aan het stuur en wordt uitgevoerd als een pilot gedurende één jaar.

Lijn 2 en 4 Zwolle, Ittersumerbroek – Station
Op zondag komen deze lijnen eerder aan op het station. Lijn 2 komt drie minuten eerder aan en lijn 4 één minuut eerder.

Lijn 9 Zwolle, Station – Deltion Campus
Lijn 9 zal op weekdagen in de ochtend- en middagspits acht keer per uur rijden in plaats van twaalf keer per uur. Toch blijft er iedere vijf minuten een bus rijden naar de Deltion Campus, omdat lijn 1 vaker gaat rijden. Daarnaast blijven we op piekmomenten versterking inzetten. Lijn 9 rijdt niet meer langs de halte Burgemeester Roelenweg.


Busstation Zwolle
De perronindeling op het busstation wordt gewijzigd. De wijzigingen hebben als voordeel dat er een betere doorstroming plaatsvindt van de bussen waardoor er minder vertragingen ontstaan. Reizigers van lijn 2,3 en 4 moeten rekening houden met een verschillend aankomst- en vertrekperron.

Lijn 1 Deventer, De Vijfhoek – Busstation
Op weekdagen zal de eerste rit van lijn 1 vier minuten eerder vertrekken vanuit De Vijfhoek. Hierdoor sluit de bus aan op de Intercity’s naar Apeldoorn, Amersfoort, Utrecht en Rotterdam van 7.03 uur. Deze wijziging is tot stand gekomen n.a.v. een ingediende wens bij Reiziger aan het stuur en wordt uitgevoerd als een pilot gedurende één jaar.

Lijn 8 Deventer, Busstation – Centrum – Busstation (ring)
Lijn 8 in Deventer krijgt een nieuwe, uitgebreide route door het centrum. Er wordt in een ring om het centrum gereden, op weekdagen iedere 20 minuten en op zaterdagen en koopzondagen ieder half uur.

Lijn 164 Heino – Lemelerveld
De rit van 8.15 uur uit Heino zal voortaan om 8.30 uur vertrekken.

Terug naar “OV in Oost-Nederland”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten