Wie is uw Mr. of Mrs. Bus?

Voor OV-gerelateerde hobby's, computerspelletjes, gezelschapsspellen, etcetera
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 29578
Lid geworden op: Zo 09 Mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contact:

Wie is uw Mr. of Mrs. Bus?

Berichtdoor Daniel » Di 21 Jul 2009, 21:02

Wie is uw Mr. of Mrs. Bus?
Geplaatst op: dinsdag 21 juli 2009 om 21:00
Laatst bijgewerkt: dinsdag 21 juli 2009 om 21:01

Wie zijn de beste buschauffeurs van Nederland? De Week van de Vooruitgang zoekt het uit in de Mr. & Mrs. Bus-verkiezing.
Vanuit de overtuiging dat een goede buschauffeur mensen de bus in kan krijgen en houden, hield de Week van de Vooruitgang in 2008 voor het eerst een Mr. & Mrs. Busverkiezing. Vervoersorganisaties, reizigers en chauffeurs nomineerden hun favorieten en een onafhankelijke jury onder leiding van OV-ambassadeur Jeltje van Nieuwenhoven selecteerde de winnaars. Theo Thijssen van Veolia Roermond en Nel Vriesenga van Arriva Waterland werden respectievelijk Mr. En Mrs. Bus 2008. Ze werden geprezen om hun klantvriendelijkheid, collegialiteit en loyaliteit aan het bedrijf. Aan hen de taak hun titels te verdedigen.

Mr. & Mrs. Busverkiezing 2009
De Week van de Vooruitgang wil de verkiezing dit jaar grootser aanpakken door meer te communiceren met buspersoneel en (reizend) publiek. De organisatie hoopt zo op veel inzendingen en een spannende competitie. De bekendmaking van de winnaars vindt net als vorig jaar plaats op het streekbusstation in Utrecht en wel op vrijdag 18 september. Iedereen is van harte welkom om een glas te komen drinken op de winnaars!

Nomineren
Blijft uw collega altijd vriendelijk, zelfs tegen de meest vervelende passagiers?
Kent hij of zij alle wegen langs de route op zijn/haar duimpje?
Wie zorgt ervoor dat de sfeer in uw team altijd opperbest is?
Nomineer hem of haar voor de Mr. & Mrs. Bus - verkiezing!

Wat u moet doen is het volgende: surf naar www.weekvandevooruitgang.nl en klik op Uw Mr(s) Bus. Hier vindt u een formulier waarin u best uitvoerig motiveert waarom uw favoriet in aanmerking komt Mr. Of Mrs. Bus 2009 te worden. Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer, zodat we contact op kunnen nemen mocht uw genomineerde in de prijzen zijn gevallen. Sluitingsdatum voor inzendingen is 20 augustus.

Week van de Vooruitgang 13-22 september
De Week van de Vooruitgang is een landelijke campagne voor duurzame mobiliteit. Ze wordt georganiseerd door verschillende partners, waaronder Veilig Verkeer Nederland, Milieudefensie, ROVER, Fietsen Scoort en het Klimaatverbond. Met de Mr. & Mrs. Bus - verkiezing wil de Week van de Vooruitgang het OV promoten en buschauffeurs in het zonnetje zetten. Op de dag na de huldiging, zaterdag 19 september, is het landelijke OV-dag. Door heel Nederland vinden er dan (kortings-)acties plaats en reizigersorganisatie ROVER zorgt voor extra sfeer bij de bushaltes.
Lees verder
Een echte trein was een ICK-trein (2002-2009)
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: http://www.dbleumink.nl/ovfoto

Terug naar “OV als Hobby”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten