Nieuw standaardwerk over trams: signeersessie

Voor OV-gerelateerde hobby's, computerspelletjes, gezelschapsspellen, etcetera
NVBS
Berichten: 20
Lid geworden op: Do 08 Aug 2013, 00:15
Contact:

Nieuw standaardwerk over trams: signeersessie

Berichtdoor NVBS » Do 08 Aug 2013, 00:19

Afbeelding

Signeersessie Moderne trams - deel 1: vierassers’ in Amersfoort
In 1974 schreef een van de auteurs van dit boek, Frits van der Gragt, het vermaarde boek Moderne trams’ dat inmiddels achterhaald en onvolledig is geworden ;) Geloofden anno 1974 weinigen nog echt in een gunstige toekomst voor de tram, ruim tien jaar later ontstond in 1987 de lagevloertram die in 2013 het gezicht van de moderne tram bepaalt en werden sindsdien wereldwijd meer dan 140 nieuwe trambedrijven geopend, waarbij het eind nog lang niet in zicht is. De uitgave behandelt de trams over de gehele wereld en bestaat uit drie delen, waarvan dit boek deel 1 is.

Zaterdag 17 augustus zullen Frits van der Gragt en Axel Reuther in NVBS Centraal in Amersfoort aanwezig zijn voor een signeersessie. Tevens zal Frits een boeiende presentatie houden over de totstandkoming van dit boek. Uiteraard zal het boek te koop zijn in de NVBS Winkel. In het NVBS verenigingscentrum zijn enkele kleine exposities te zien over trams in het algemeen, de boeken van Frits van der Gragt en spoor- en tramwegen in Enschede.

Je bent vanaf 12:00 uur van harte welkom in Amersfoort. Routebeschrijving en meer informatie op http://nvbs.com/toon.php?pag=NVBS_Centraal#a33

Een paar plaatjes uit het boek (in totaal 500):
Afbeelding
Enige keer dat drie PCC's gekoppeld reden.

Afbeelding
Dit lijkt me Egypte.

Terug naar “OV als Hobby”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten