Een dagje op pad met het Syntus Superticket

Dit is het forumdeel voor jouw mooie foto's. Plaats dus al je reisverslagen hier. Ook overige foto's zijn welkom, mits ze voorzien zijn van een omschrijving waarom je die foto graag wil laten zien.
Gebruikersavatar
Michael
Berichten: 10296
Lid geworden op: Di 23 Feb 2010, 20:18
Locatie: Terheijden
Contact:

Een dagje op pad met het Syntus Superticket

Berichtdoor Michael » Vr 22 Jun 2012, 15:01

Afgelopen Zaterdag 16 Juni ben ik een dagje gaan reizen in Syntus gebied met het Syntus Superticket. Ik was om 8.30 op station Dordrecht om daar op mijn reisgenoot te wachten om vervolgens de trein naar Gorinchem van 8.53 te nemen.
In Gorinchem heb ik nog wat plaatjes gemaakt.
De Arriva 6148:
Afbeelding
Ook de ex Waterlandse 8048 kwamen we in Gorinchem tegen:
Afbeelding
Toen we naar het perron wouden gaan voor de trein naar Geldermalsen kwam de Veolia 4601 aanrijden die hebben we ook nog gauw op de foto gezet:
Afbeelding
Vervolgens gingen we met de trein naar Geldermalsen om daar over te stappen op de trein naar Tiel. In Tiel hebben we bij de Kiosk een Superticket gehaald en zijn we met de trein naar Arnhem gegaan. Daar hebben we ook nog wat plaatjes geschoten:
Afbeelding
Zoals bekend reden er diesels in plaats van Trolleys op lijn 5. Hier de 8650 op lijn 5 met daarachter de groene 1830:
Afbeelding
Vervolgens gingen we met de trein van 12.03 naar Doetinchem om daar Arriva lijn 51 naar Vorden te nemen. We hadden maar 3 minuten overstaptijd dus tijd om wat foto's te maken was er niet wel konden we nog snel de Arriva 5957 op de foto zetten:
Afbeelding
In vorden namen we de trein naar Zutphen. Deze had vertraging waardoor we in Zutphen de bus naar Deventer misten. Een half uur later ging de volgende dus ondertussen nog een frietje gehaald bij de Smullers. Met de Syntus 5307 gingen we naar Deventer:
Afbeelding
In Deventer namen we de trein naar Apeldoorn:
Afbeelding
Afbeelding
Vervolgens gingen we met lijn 91 naar Arnhem om daar de trein naar Tiel te nemen. Daar aangekomen stond de Arriva 3159 klaar om als lijn 45 naar Wageningen te gaan:
Afbeelding
Vervolgens gingen we met de trein naar Geldermalsen waar mijn reisgenoot met de trein terug richting Dordrecht ging en ik met de trein naar Breda.

Terug naar “OV in Beeld”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast