Ad blocker gedetecteerd: Dit forum wordt mogelijk gemaakt door het tonen van reclames aan onze bezoekers. Helaas worden deze niet getoond en je ondersteunt onze website nu niet. Misschien wil je voor dit forum een uitzondering maken?
Dexter schreef:@Daantje: Met kipfilet doe ik dat wel, die vries ik altijd per twee of drie in inderdaad van die diepvrieszakjes. Bij shoarma had ik daar eerlijk gezegd nog niet aan gedacht, omdat dat van die losse meuk is. :@ Maar het is wel een goed idee thnx!
Ik probeer tegenwoordig om minder eten weg te gooien omdat ik best wel geschrokken ben van hoeveel we met z'n allen weggooien en hoevaak dat eigenlijk niet nodig is door dingen anders te bewaren of slimmer in te kopen. Gehakt vries ik ook in zakjes in dus waarom shoarma dan niet? Gewoon met je hand ff in zo'n zakje en dan per portie inpakken. Ook handig als je een avondje alleen thuis bent om te eten.
Overgebleven pitabroodjes zijn trouwens ook lekker met kaas, tomaat en kruiden even in de oven of met falafel en ijsbergsla en tzatziki :)
Ik kwam hierop doordat vrijdag iemand tijdens college een boterham met kaas en jam zat te eten, en Justin toen op Facebook zei dat er vroeger reclame voor werd gemaakt :')
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
De broodjes zijn nog 't minste probleem, die zijn lekker lang houdbaar... vooral als je precies de helft van zo'n duopak gebruikt en de andere helft dus dicht kunt laten. Zal voor 14 mei vast nog wel een keer shoarma eten
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
En om mn dieet te ruïneren met een balansdag heb ik inmiddels als 3 dunkin donuts op.... oooh wat een feest in m'n mond zeg... ik mis die Dunkin Donuts hier in Nederland =(.
Proud Titans Supporter Ach, zak er toch allemaal in
Dat recept ziet er ook wel lekker uit, alleen moet ik die kipf dan roken. Hoe moet ik dat in vredesnaam doen zonder dat mijn huis straks in de as ligt?
Als je een wok met deksel hebt, kan je ook daarin je kip roken :)
Aluminiumfolie en een stok/roostertje voor je kip zijn dan ook wel erg aan te raden. Als je wat zoekt op Internet vind je wel wat beschrijvingen en tips.
Dexter schreef:BeeMessage. Ik vind 'm leuk gevonden!
Dat recept ziet er ook wel lekker uit, alleen moet ik die kipf dan roken. Hoe moet ik dat in vredesnaam doen zonder dat mijn huis straks in de as ligt?
Ik weet een oplossing!
Als je nu vandaag die kip met kerrie eet, dan maak je een andere keer lasagne met gerookte kip, en dan koop je de gerookte kip meteen in de winkel. Daarvoor is iets anders afgebrand, zonder dat jij er last van had. Bijvoorbeeld de verkeersleiding van ProRail in Utrecht
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Ivm tijdgebrek om te koken even een pizza laten bezorgen. Vanaf het moment van verzenden van de bestelling tot het aflevermoment zaten slechts 23 minuten. Heerlijk snelle service. *O*
Na al die verhalen over shoarma ga ik straks ook maar eens shoarma maken. Ben speciaal omgefietst naar de Keurslager want die heeft zo'n lekkere zelfgemaakte knoflooksaus in zijn assortiment.
Bee schreef:Als je nu vandaag die kip met kerrie eet, dan maak je een andere keer lasagne met gerookte kip, en dan koop je de gerookte kip meteen in de winkel. Daarvoor is iets anders afgebrand, zonder dat jij er last van had. Bijvoorbeeld de verkeersleiding van ProRail in Utrecht
Goeoeoeoeoed idee! :pos: Dus zo geschiedde: Ik heb vandaag Kipf Kerrie gegeten en voor die gerookte kipf moet ik even uitvogelen wanneer en waar ze 'm gaan roken, want ik heb niet zo'n trek in nog zo'n storing als hierboven vermeld. :N
Ook daarvoor heb ik een oplossing. In Amersfoort schijnt een Albert Heijn in de fik te staan/gestaan te hebben, daar hebben dan vast ook gerookte kipfilet gemaakt
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.