Ad blocker gedetecteerd: Dit forum wordt mogelijk gemaakt door het tonen van reclames aan onze bezoekers. Helaas worden deze niet getoond en je ondersteunt onze website nu niet. Misschien wil je voor dit forum een uitzondering maken?
Op zoek naar een reisgenoot? Op zoek naar ander contact? Gewoon wat te zeggen? Doe het hier!
Caspar
Berichten: 6591 Lid geworden op: do 13 mar 2008, 10:37
Bericht
door Caspar » do 03 mar 2011, 10:43
Bee schreef: Ook daarvoor heb ik een oplossing. In Amersfoort schijnt een Albert Heijn in de fik te staan/gestaan te hebben, daar hebben dan vast ook gerookte kipfilet gemaakt
Je kan het ook professioneel aanpakken:
Je koopt een fles rookaroma. Verkrijgbaar in flacon van 1 liter tot een can van 25 liter :D Daar kan je aardig wat gerookte kipf mee creëren. Je stopt het in een plantenspuit en daarna je kipf ermee vernevelen/impregneren.
TOEPASSING:
Worst, vleeswaren, braadsauzen, soepen, visproducten en snacks. :D
(een hele hoop rookworsten zijn helemaal niet gerookt, maar hiermee verneveld)
Dexter
Berichten: 3915 Lid geworden op: di 05 mei 2009, 20:57
Bericht
door Dexter » do 03 mar 2011, 11:57
Rookaroma? Het klinkt een beetje chemisch... Ik ga me nu maar eens buigen over mijn voorverpakte saucijzenbroodjes, ik hoor de oven al piepen.
Vallend blad maakt rails glad.
Mark
Berichten: 1968 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:43
Locatie: Vlaardingen
Bericht
door Mark » do 03 mar 2011, 16:32
Vanavond aardappelen met spinazie en rookworst. :pos:
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.
tsov
Berichten: 4086 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 22:07
Locatie: Amsterdam
Contacteer:
Bericht
door tsov » do 03 mar 2011, 19:00
Ik heb net maar een pizza besteld... Wilde andijviestamppot maken, maar toen ik de kookplaat aanzette werd het huis donker. Die is dus dood. :neg:
Mijn foto's
This user loves deadlines. He loves the whooshing sound they make as they go by.
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39216 Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:
Bericht
door Daniel » do 03 mar 2011, 19:26
Biefstukblokjes met champignons, snijboontjes en teriyaki-honing-saus met rijst :)
Fles
Berichten: 16426 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Bericht
door Fles » do 03 mar 2011, 19:37
Daniel schreef: Biefstukblokjes met champignons, snijboontjes en teriyaki-honing-saus met rijst :)
En welk prinsesje komt dat maken voor jou?
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39216 Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:
Bericht
door Daniel » do 03 mar 2011, 19:57
Daar hadden we geen hulp voor nodig hoor
Vlees roerbakken, groente erbij en tot slot het flesje saus erbij gieten, meer stelt het niet voor. Heb nog geen kwartier in de keuken gestaan.
Mark
Berichten: 1968 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:43
Locatie: Vlaardingen
Bericht
door Mark » do 03 mar 2011, 19:58
Hmm ik was langer bezig, wat een gedoe om aardappels te schillen waar allemaal van die witte stukjes uit groeien. :')
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.
MdJ
Berichten: 4538 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:47
Locatie: Vleuterweide
Bericht
door MdJ » do 03 mar 2011, 20:04
Daniel schreef: [...]hebben we geen [...]
Is dat een sneer naar Fles (dat het een grapje is), of is er echt iemand anders?
Ontopic: Gebakken aardappeltjes, gehaktballetje en worteltjes uit een blikje. Hmmz *O*
Bij twijfel: gebruik beton.
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39216 Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:
Bericht
door Daniel » do 03 mar 2011, 20:15
MdJ schreef: Is dat een sneer naar Fles (dat het een grapje is), of is er echt iemand anders?
Joh, zo diep heb ik nooit over die reactie nagedacht
Maar nee, ik ben nogsteeds single
Fles
Berichten: 16426 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Bericht
door Fles » do 03 mar 2011, 22:15
Ja ik dacht ook al dat ik wat miste :')
Fles
Berichten: 16426 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Bericht
door Fles » do 03 mar 2011, 22:16
ik eet lauwe deeglap met niks.
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39216 Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:
Bericht
door Daniel » do 03 mar 2011, 22:31
Is dat nieuw, vloerpizza?
MdJ
Berichten: 4538 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:47
Locatie: Vleuterweide
Bericht
door MdJ » do 03 mar 2011, 22:32
Je kan d;r van de vloer eten
(zo.. Even ingekopt)
Bij twijfel: gebruik beton.
Michael
Berichten: 11771 Lid geworden op: di 23 feb 2010, 20:18
Locatie: Oosterhout
Contacteer:
Bericht
door Michael » do 03 mar 2011, 22:38
Ik heb net Andijviestamppot gegeten
Justin
Berichten: 4181 Lid geworden op: do 13 mar 2008, 23:14
Bericht
door Justin » vr 04 mar 2011, 00:50
Dat had ik gisteren op. Vandaag werd het een zalmpasta...
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Suus
Berichten: 50942 Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
Locatie: Delfshaven
Contacteer:
Bericht
door Suus » vr 04 mar 2011, 08:12
Jij eet je avondeten wel vroeg hoor, ruim 17 uur en 10 minuten voordat de gemiddelde Nederlander dat doet
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Justin
Berichten: 4181 Lid geworden op: do 13 mar 2008, 23:14
Bericht
door Justin » vr 04 mar 2011, 10:31
Ik eet om de 2-3 uur als ik niet slaap :).
Ik had m'n zalmpasta op weg van m'n werk naar de sportschool op, zo rond 18:35...
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Dexter
Berichten: 3915 Lid geworden op: di 05 mei 2009, 20:57
Bericht
door Dexter » vr 04 mar 2011, 12:31
MdJ schreef: Je kan d;r van de vloer eten
(zo.. Even ingekopt)
Ja, er ligt genoeg.
Ow, de oven piept naar mij, dus tijd voor een stokbroodje rosbief-ei. En geschrokken van Fles' vloerpizza, gaan wij vanavond met de buren uit eten bij een pizzeria hier in de stad.
Vallend blad maakt rails glad.
Etienne
Donateur
Berichten: 7958 Lid geworden op: vr 26 dec 2008, 14:01
Locatie: Gouda
Contacteer:
Bericht
door Etienne » vr 04 mar 2011, 14:37
Ik heb nog geen idee wat ik ga eten vanavond
Elke dag van Gouda naar Spijkenisse v.v.
In het weekend vaak ergens in Nederland aan het wandelen.
Suus
Berichten: 50942 Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
Locatie: Delfshaven
Contacteer:
Bericht
door Suus » vr 04 mar 2011, 17:50
Om onduidelijke redenen komt tsov zo langs om te eten.
Aangezien ik van verrassingen houd, is het nog even een geheim wat ik hem ga voorschotelen
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Fles
Berichten: 16426 Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Bericht
door Fles » vr 04 mar 2011, 18:10
Ik heb vandaag maar even een heerlijke bak tortellini gehaald hier op de hoek
Justin
Berichten: 4181 Lid geworden op: do 13 mar 2008, 23:14
Bericht
door Justin » vr 04 mar 2011, 18:21
Tosti... tortellini....
ghehe
Hier eten we Indonesische rijstepap...
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Daantje
OVNL-bestuurslid
Berichten: 6480 Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
Locatie: Rotterdam
Contacteer:
Bericht
door Daantje » vr 04 mar 2011, 19:15
Twee broodjes visburger met ravigottesaus, sla, tomaat en komkommer met een grote bak sla.
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39216 Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:
Bericht
door Daniel » vr 04 mar 2011, 20:22
Pasta met hindernissen vandaag
Toen ik het klaar wilde gaan maken bleek m'n voorraadje uien op te zijn en de pot met Italiaanse kruiden leeg te zijn...
En ik wist 't nog ook dat ik naar de supermarkt moest... was er al vlakbij na vanuit 't werk wat bij de apotheek opgehaald te hebben, maar kon er niet op komen wat ik ook weer moest halen.
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 69 gasten