Wat eten we vandaag? #13
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik at vandaag Worstjes in tomatensaus uit serie 003 van Allerhande Elke Dag.
De worstjes waren erg lekker en de courgette-kikkererwten-komkommersalade was erg smakelijk. Heb de peterselie en de azijn vanwege de bewerkelijkheid wel weggelaten.
De worstjes waren erg lekker en de courgette-kikkererwten-komkommersalade was erg smakelijk. Heb de peterselie en de azijn vanwege de bewerkelijkheid wel weggelaten.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39181
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #12
Vandaag weereens prei met aardappelpuree en shoarmavlees.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik probeer de combinatie voor me te zien, maar ik kan of wil me er niets bij voorstellen.Daniel schreef:Vandaag weereens prei met aardappelpuree en shoarmavlees.
Vallend blad maakt rails glad.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39181
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Gewoon de boel door elkaar gooien... is een erg lekkere stamppot en vooral heel snel klaar te maken.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #13
Euh, laten we het er maar op houden dat het in je maag toch bij elkaar terechtkomt.
Vallend blad maakt rails glad.
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Aha, dan ben ik niet de enige die prei met shoarma een vreemde combinatie vindt (A)
Re: Wat eten we vandaag? #13
Het is een vrij bizarre combinatie voor een stamppot inderdaad :') In een quiche daarentegen...
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Mijn moeder deed altijd shoarma met aardappelschijfjes/krieltjes in de wok met andijvie. Dat is wel lekker iig :)Geert schreef:Aha, dan ben ik niet de enige die prei met shoarma een vreemde combinatie vindt (A)
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39181
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
De variant die ik had ook hoor
Vandaag werd het een tartaartje met aardappels en bloemkool.
Vandaag werd het een tartaartje met aardappels en bloemkool.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Dan vind je dit misschien ook wel lekker. Is ook lekker met spekjes als je niet van vis/makreel houdt. Ik zal jouw combi eens onthouden.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39181
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Zullen we er ook maar een receptje bij doen. Veel simpeler kan 't overigens niet, echt een recept voor als je snel wat wilt maken...
- prei in de lengte halveren, wassen en in (halve) ringen snijden; ca. 11 minuten koken
- ondertussen shoarmavlees bakken en puree maken (gebruik zelf altijd gewoon 'n zakje)
- prei afgieten, klein beetje kookvocht achterhouden en de puree en shoarma er doorheen mengen
- prei in de lengte halveren, wassen en in (halve) ringen snijden; ca. 11 minuten koken
- ondertussen shoarmavlees bakken en puree maken (gebruik zelf altijd gewoon 'n zakje)
- prei afgieten, klein beetje kookvocht achterhouden en de puree en shoarma er doorheen mengen
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #13
Veel te moeilijk. Ik zou die prei gewoon voorgesneden in een zak kopen als je het echt makkelijk wil doen :')
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Vandaag heb ik sinds twee weken late dienst en dus vette troep buiten de deur eten, weer eens thuis zelf gekookt: Tagliatelle met Bertolli Pastasaus Pittig, gehakt gekruid met chilipoeder (want wat extra pit is nooit weg) bestrooid met speciale pasta-strooikaas van de Jumbo.
Maar de pasta was na het wekelijkse baantjes trekken vanavond dusdanig snel verbrand, dat we vervolgens met z'n allen zijn afgezakt naar de plaatselijke snackbar, pardon: Restaria. Een snackbar waar je aan een tafeltje bediend wordt en je een menukaart overhandigt krijgt. Want wat je er vanaf zwemt, moet je er natuurlijk wel weer aan eten. :Y
Maar de pasta was na het wekelijkse baantjes trekken vanavond dusdanig snel verbrand, dat we vervolgens met z'n allen zijn afgezakt naar de plaatselijke snackbar, pardon: Restaria. Een snackbar waar je aan een tafeltje bediend wordt en je een menukaart overhandigt krijgt. Want wat je er vanaf zwemt, moet je er natuurlijk wel weer aan eten. :Y
Vallend blad maakt rails glad.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Ovenmacaroni met prei en kaassaus
Staat nu in de oven. Voorproefje smaakte goed en de saus maken was eigenlijk verrassend makkelijk.
Staat nu in de oven. Voorproefje smaakte goed en de saus maken was eigenlijk verrassend makkelijk.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Tortellini met gehakt. Sausje er overheen met paprika, prei en uitjes en smullen maar. :pos:
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Wat vinden jullie toch lekker aan prei allemaal? :?
Re: Wat eten we vandaag? #13
Ik vraag me dat altijd af met boerenkool, bloemkool en broccoli. :')
Prei is goed te pruimen. :pos:
Prei is goed te pruimen. :pos:
Laatst gewijzigd door Mark op do 31 mar 2011, 20:05, 1 keer totaal gewijzigd.
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Wat we vandaag eten? Bar weinig. Justeat.nl is down. Ik ga eraan
Re: Wat eten we vandaag? #13
Prei is een beetje familie van de ui, dat maakt het wel lekker. Boerenkool daarentegen is echt de meest onsmakelijke groente die onze vaderlandse grond voortbrengt.
Vandaag had ik aardappelpuree met kipschnitzel en nog een salade van komkommer en courgette die ik nog van twee dagen geleden over had.
Vandaag had ik aardappelpuree met kipschnitzel en nog een salade van komkommer en courgette die ik nog van twee dagen geleden over had.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Op het werk nooit problemen met boerenkool ... maarja, je hebt een half uur. Snel alles opwarmen, drinken erbij pakken, snel alles achterin je mond gooien, 2x kauwen en doorslikken en je mag weer de trein op. Best leuk dat er op papier 40 minuten tussen zit, maar als je het lopen van/naar het verblijf en het opbouwen/afbreken van je trein er al af haalt, hou je een krap half uur over (als je snel bent).
Vanavond was het hier nasi met saté
Vanavond was het hier nasi met saté
Most things are designed to be user friendly...
But nothing is ever designed to be idiot proof!
But nothing is ever designed to be idiot proof!
Re: Wat eten we vandaag? #13
Dat probleem heb ik op het werk ook. Gelukkig staan er ovens op de bakkerij waardoor een pizza zo klaar is.
Daarna is het snel eten en een toetje naar binnen werken, nog een sigaretje roken en dan zit het halfuurtje er alweer op.
Daarna is het snel eten en een toetje naar binnen werken, nog een sigaretje roken en dan zit het halfuurtje er alweer op.
Berlin, meine Stadt, meine Liebe.
-
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 8674
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
- Locatie: Ede
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Hier vandaag Zwitserse schotel van Aviko met 2 Crispy Chicken dingen van Iglo
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #13
Ik kan slecht tegen ui maar vind het in sommige gerechten wel horen/passen. Prei komt dan qua smaak dicht in de buurt en daar kan ik beter tegen.Fles schreef:Wat vinden jullie toch lekker aan prei allemaal? :?
En boerenkool, tsja, dat is gewoon lekker.
Re: Wat eten we vandaag? #13
Janssons Frestelse
Aansluitingen behaald in het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 42 gasten