VolkerRail neemt spoor bij Zutphen onder handen

Alles over het Openbaar Vervoer in Overijssel en Gelderland en oostelijk Flevoland.
Plaats reactie
Wubbo
Oud-beheerder OVNL
Berichten: 13543
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:44
Locatie: Utrecht

VolkerRail neemt spoor bij Zutphen onder handen

Bericht door Wubbo »

VolkerRail neemt spoor bij Zutphen onder handen
dinsdag 24 juni 2008 | 03:35

ZUTPHEN - In opdracht van Pro Rail voert aannemer VolkerRail in de eerste week van juli diverse werkzaamheden uit aan het spooremplacement dat zich uitstrekt tussen de IJsselkade en De Mars.
De werkzaamheden vinden tussen middernacht en 's ochtends zes uur plaats.

Het gaat dit keer om onderhoudswerkzaamheden aan het spoor, waarbij VolkerRail kijkt naar het ballastgrind, dwarsliggers en rails. Ook kijkt de aannemer naar seinen, wissels en bovenleidingen. Door regelmatige inspectie en het tijdig vervangen van onderdelen, wil opdrachtgever ProRail het spoor in goede conditie houden. Alleen dan is de veiligheid gewaarborgd. Omdat 's nachts geen reizigerstreinen rijden, is voor dit tijdstip van werken gekozen.

VolkerRail maakt bij de klus gebruik van railkranen, werktreinen, (slijp)machines, werkverlichting en aggregaten. Het is niet uitgesloten dat omwonenden overlast ervaren in de vorm van geluid, trillingen en licht. Mogelijke overlast wordt zoveel mogelijk beperkt, belooft de aannemer.

In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 juli en van 2 op donderdag 3 juli vinden inspecties en onderhoud aan wissels plaats. Van zaterdag 5 juli op zondag 6 juli werkt VolkerRail aan de wissels en de bovenleidingen. Van zondag 6 op maandag 7 juli vindt onderhoud aan de wissels plaats.

- Voor vragen of klachten 0900-77 67 245 (0,20 cent per minuut) of mailen naar publiekscontacten@prorail.nl

Bron: De Stentor
Aking
Berichten: 15598
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 10:20
Locatie: --

Re: VolkerRail neemt spoor bij Zutphen onder handen

Bericht door Aking »

Dus als je als omwonende wakker wordt door al die klotevrachtwagens, kranen en toestanden voor je deur mag je een nummer gaan bellen van 20 cent per minuut... lekker geregeld weer :?
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 29 gasten