Wat eten we vandaag? #15
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6472
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Wat eten we vandaag? #15
Hier ook vega maar dan mie met quornblokjes, wortel, rode paprika, shiitake, cashew noten en Aziatische zoete sojasaus, was erg lekker :)
Re: Wat eten we vandaag? #14
Burrito´s maar dan niet uit een pakje. Heb eerst wat kipfilet in blokjes gesneden, een gele paprika, steekt mooi af tegen het rood van de tomaten die ik in blokjes heb gesneden. Daarbij ui in ringen, oregano, thijm, knoflook, chilipoeder en een verse rode peper klein gesneden. De burrito's ingesmeerd met crème fraiche en wat tomatenpuree en daarna de vulling eroverheen. Tot slot nog belegen kaas eroverheen strooien en dan 10 minuten in de oven. Heerlijk, maar wel erg pittig/heet!
Re: Wat eten we vandaag? #14
Euh, spaghetti met spekreepjes, ui, spinaziè à la crème en extra boursin cuisine er doorheen :).
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6472
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
Röstirondjes, kaasschnitzel en snijboontjes :)
Re: Wat eten we vandaag? #14
Argentijnse steaks met aardappelschijfjes gekruid met paprikapoeder. En Hertog roomijs toe.
Vallend blad maakt rails glad.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39194
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
Laat ik 't dan ook maar 'ns gedetailleerd opschrijven: kipfilet gemarineerd met hot curry-poeder, knoflook, peper, zout en wat olijfolie. Die vervolgens roergebakken met rode paprika en prei erbij. Op 't laatst nog ananasstukjes even meegebakken. En dit alles met rijst erbij.
Hoort eigenlijk ook nog creme fraiche door maar die was ik vergeten mee te nemen
Hoort eigenlijk ook nog creme fraiche door maar die was ik vergeten mee te nemen
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #14
Als de lunch ook telt: haring. :D Was een goede haring. :pos:
Mijn vader en ik hadden allebei 1,5 haring, maar achteraf gezien, had ik die laatste halve misschien beter niet genomen. Nou, het is gezond, moet ik maar denken.
(En vermoedelijk eet ik vanavond ook al weer vis. Waarschijnlijk tilapia- of panga-filet. )
Mijn vader en ik hadden allebei 1,5 haring, maar achteraf gezien, had ik die laatste halve misschien beter niet genomen. Nou, het is gezond, moet ik maar denken.
(En vermoedelijk eet ik vanavond ook al weer vis. Waarschijnlijk tilapia- of panga-filet. )
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6472
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
Frietjes, een carrero en ijsbergsla met komkommer en tomaat
Re: Wat eten we vandaag? #14
Een enorme MONSTERbak bami
Re: Wat eten we vandaag? #14
De bedoeling was kip en groenten in zoete chilisaus met woknoedels.
De woknoedels lagen al een tijdje en hadden blijkbaar de tijdelijke muizenplaag niet overleefd, de blokken hadden allerlei rare vormen en er zaten keutels in de verpakking, meteen maar weggemikt :X
De woknoedels lagen al een tijdje en hadden blijkbaar de tijdelijke muizenplaag niet overleefd, de blokken hadden allerlei rare vormen en er zaten keutels in de verpakking, meteen maar weggemikt :X
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #14
ieuwwww
Re: Wat eten we vandaag? #14
Een combinatie van een Indonesische Rijsttafel met een barbeque van shaslieks en miniburgertjes... :)
En nog heel veel meer eten, zoals
winko babat, loempia, ijs shanghai, roti kukus en weet ik het allemaal
En nog heel veel meer eten, zoals
winko babat, loempia, ijs shanghai, roti kukus en weet ik het allemaal
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6472
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
^^ Dat ja, smaakte goed :)
Vanavond weer op de Hollandse toer met asperges met hamblokjes, gekookt ei en aspergesaus en krieltjes :)
Vanavond weer op de Hollandse toer met asperges met hamblokjes, gekookt ei en aspergesaus en krieltjes :)
Re: Wat eten we vandaag? #14
Zo, ik heb iemand gestrikt die ook niet bij haar ouders is deze Pinksteren en nu kan ik eindelijk biefstuk eten.
Ik heb dus gisteren een bakje 28 dagen gerijpte biefstukken gekocht. Die zijn nu bijna klaar met acclimatiseren en dan ga ik ze in mijn koekenpan bakken. Ik serveer ze met gebakken aardappelschijfjes met citroenazijnmayo en een frisse salade :)
Ik heb dus gisteren een bakje 28 dagen gerijpte biefstukken gekocht. Die zijn nu bijna klaar met acclimatiseren en dan ga ik ze in mijn koekenpan bakken. Ik serveer ze met gebakken aardappelschijfjes met citroenazijnmayo en een frisse salade :)
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39194
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
Hier ook al biefstuk (maar dan gewoon normale ) met gebakken krieltjes en appelcompote erbij.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #14
Zaterdagavond met Caspar en een groepje vrienden bij de Mexicaan gegeten: Burrito Diablo. Volgens de waarschuwing op de menukaart: Ay Ay, Muy Picante! Maar dat viel nogal mee, dus vroeg ik of er een Madam Jeanet-peper bij kon en toen begon het er al wat meer op te lijken. Mijn tafelgenoten waren bezorgd, maar mijn motto is: Hoe heter, hoe beter!
Vallend blad maakt rails glad.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6472
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
Penne a la norma uit de Allerhande (maar het recept staat nog niet op de AH-website :( ) Penne met aubergine, tomatensaus, basilicum, pijnboompitjes en ricotta :)
Re: Wat eten we vandaag? #14
Spaghetti met bolognesesaus van Grand d'Italia, aangevuld met groenten en gehakt. Verder hebben we nog een baak Griekse salade erbij.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag? #14
Alleen al bij een klein stukje peper voelde ik het nog na een minuut nabranden op mijn lippen. Was erg lekker daar. Durf jij je nog te vertonen bij de bediening de volgende keer?Dexter schreef:Zaterdagavond met Caspar en een groepje vrienden bij de Mexicaan gegeten: Burrito Diablo. Volgens de waarschuwing op de menukaart: Ay Ay, Muy Picante! Maar dat viel nogal mee, dus vroeg ik of er een Madam Jeanet-peper bij kon en toen begon het er al wat meer op te lijken. Mijn tafelgenoten waren bezorgd, maar mijn motto is: Hoe heter, hoe beter!
Re: Wat eten we vandaag? #14
Hamburger met gebakken aardappels.
Most things are designed to be user friendly...
But nothing is ever designed to be idiot proof!
But nothing is ever designed to be idiot proof!
Re: Wat eten we vandaag? #14
Shaslieks en speksatés met gebakken aardappeltjes... Nogal wat leftovers van afgelopen zaterdag die op de grillplaat gingen .
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6472
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #14
Brocolli met zalm en ketjap met zilvervliesrijst
Re: Wat eten we vandaag? #14
En de volgende ochtend had je er nog meer plezier van? :XDexter schreef:Zaterdagavond met Caspar en een groepje vrienden bij de Mexicaan gegeten: Burrito Diablo. Volgens de waarschuwing op de menukaart: Ay Ay, Muy Picante! Maar dat viel nogal mee, dus vroeg ik of er een Madam Jeanet-peper bij kon en toen begon het er al wat meer op te lijken. Mijn tafelgenoten waren bezorgd, maar mijn motto is: Hoe heter, hoe beter!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 179 gasten