GVB-Buschauffeur gaat door het lint

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Almere.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Suus
Berichten: 50915
Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
Locatie: Delfshaven
Contacteer:

GVB-Buschauffeur gaat door het lint

Bericht door Suus »

Buschauffeur gaat door het lint
Een buschauffeur van pendelbus 59 gaat door het lint als een vrouw wil instappen nadat de bus al is weggereden van de halte.

We laten een ooggetuige van het voorval aan het woord:

"Ik was gewoon de weg aan het filmen vanuit de bus 59. Bij het Weesperplein wil de bus net weg rijden, maar omdat er nog een bus voor ons staat moesten we even wachten. Dan tikt een mevrouw op de bus en vraagt of ze nog mee mag, waarop de chauffeur totaal overspannen tekeer gaat: Eerst roept hij met dichte deuren dat ze er niet in mag. Dan opent hij de deuren en begint hij te schelden dat ze op moet rotten."

"Hij voegt er nog aan toe dat als ze een vent was ze een klap voor haar kop kan krijgen. De vrouw noemt hem een lul waarna hij de bus uitstapt en haar een duw geeft."

Uiteindelijk vervolgt de bus - zonder de vrouw- zijn weg en zegt de buschauffeur: "Ik laat me niet uitlullen door de eerste de beste huisvrouw."
Bron: AT5
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
willy84
Berichten: 815
Lid geworden op: di 24 nov 2009, 12:16

Re: GVB-Buschauffeur gaat door het lint

Bericht door willy84 »

Wat een zatlap! Zeker teveel irritante klanten gehad.

Buschauffeur dronken achter stuur
WEESP - Tijdens het Sluis- en Bruggenfeest heeft een buschauffeur van het GVB passagiers vervoerd terwijl hij onder invloed was van alcohol. Het GVB heeft de man dan ook direct geschorst.

De politie Gooi en Vechtstreek ontdekte de 'aangeschoten' chauffeur tijdens een grote alcoholcontrole in Weesp. Daar werd de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De chauffeur, een 45-jarige man uit Almere, blies tijdens de controle 1,6 promille. Dat komt neer op de consumptie van ongeveer zeven glazen bier. Het GVB laat weten dat dit gedrag 'ontoelaatbaar' is. 'De veiligheid van de reizigers was in het geding. Er volgt een gesprek met de chauffeur. Wij zullen hier onze conclusies aan verbinden', aldus het GVB.

In de bus zaten vier passagiers die op weg waren naar het station van Weesp. Omdat de controle bij het eindpunt van de buslijn was, konden ze gewoon uitstappen.
http://www.dichtbij.nl/t-gooi/regio/art ... stuur.aspx

Ze hebben het nog druk op personeelszaken daar :X
immer kwaliteits posts
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 199 gasten