Tramreiziger mishandeld

Alles over het Openbaar Vervoer in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Almere.
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39165
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Tramreiziger mishandeld

Bericht door Daniel »

Tramreiziger mishandeld

Den Haag – Een 57-jarige man uit Rotterdam werd dinsdagavond 2 september om 19.40 uur op het Centraal Station in Den Haag mishandeld door vier jongeren uit Den Haag. De man reed in een tram van Voorburg-Leidschendam naar het CS.

Vier jongeren in de tram gedroegen zich vervelend, luidruchtig en baldadig in de tram. De trambestuurder had de jongeren al twee keer via het omroepsysteem aangesproken daarmee te stoppen.

Op het Centraal Station stapte de Rotterdammer uit, net als de vier jongens. Eén van hen boog vervolgens de buitenspiegel van de tram om, de overige jongens tikten op de ramen en staken hun middelvinger op naar de bestuurder. De Rotterdammer waarschuwde de jongen van de spiegel af te blijven. De jongens werden agressief en gingen schreeuwen.

Een aantal omstanders ging tussen de jongens en de Rotterdammer instaan en duwden de laatste weg. Hij kwam hierdoor te vallen en werd, terwijl hij op de grond lag, door één of twee jongens geschopt tegen zijn lichaam en hoofd. Ook werd een vrouw in het gezicht geslagen, waarbij haar bril werd vernield.

Een toevallig passerende agent, die geen dienst had, hield één van de schoppende jongens aan. Twee verdachten, beiden 18-jarige jongens uit Den Haag, werden aangehouden. Van de overige twee zijn nog geen gegevens bekend. De politie onderzoekt het incident.

Bron: Politie Haaglanden
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 14 gasten