Brabantse jongeren goedkoop met de bus

Alles over het Openbaar Vervoer in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
Plaats reactie
Michael
Berichten: 11749
Lid geworden op: di 23 feb 2010, 20:18
Locatie: Oosterhout
Contacteer:

Brabantse jongeren goedkoop met de bus

Bericht door Michael »

Brabantse jongeren goedkoop met de bus

DEN BOSCH - Provinciale Staten besluiten vrijdag dat er met ingang van 1 januari 2013 een reiskostenregeling komt voor 16- en 17-jarige Brabanders. Voor een vast bedrag van 37,50 euro per maand kunnen zij op werkdagen onbeperkt met de bus door heel Brabant reizen.

Lees verder op: http://www.omroepbrabant.nl/?news/17628 ... bus++.aspx
huibf
Donateur
Berichten: 4100
Lid geworden op: zo 07 mar 2010, 16:28
Locatie: Eindhoven

Re: Brabantse jongeren goedkoop met de bus

Bericht door huibf »

Nu defintief:

Vanaf begin april 2013 wordt het reizen met de bus voor alle 16- en 17-jarigen die dagelijks gebruik maken van bus in Brabant een stuk voordeliger. Dan gaat het nieuwe busabonnement ‘Brabant vrij 16- en 17-jarigen maand’ in de verkoop.
Reisinformatiepaneel

Het maandabonnement gaat € 40,85 per maand kosten en zal uitsluitend te gebruiken zijn in combinatie met een Persoonlijke OV-chipkaart. Met het abonnement kunnen 16- en 17-jarigen de hele maand op werkdagen (maandag t/m vrijdag) onbeperkt reizen met de bussen van Arriva, Veolia Transport en Hermes in Brabant. Het abonnement is niet geldig in het weekend en tijdens Nationale feestdagen.

Verkooppunten
Het abonnement zal vanaf begin april 2013 te koop zijn via de webshop van Arriva en bij de Arriva Stores in Veghel en ’s-Hertogenbosch, de servicepunten van Veolia in Breda en Tilburg en de Hermes winkel in Eindhoven. Of bij een van de verkooppunten (veelal tabakszaken) verspreid over de provincie.

Dit nieuwe voordelige reisproduct wordt speciaal ontwikkeld voor 16- en 17-jarigen die nog geen recht hebben op een OV-studentenkaart en dagelijks een flinke afstand reizen met de bus. Het product wordt momenteel ontwikkeld en getest. In maart zal er een communicatiecampagne starten om het nieuwe product onder de aandacht te brengen.



Bron: Prov. Brabant
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 25 gasten