Zwendel met tickets van Thalys

Voor ontwikkelingen in het openbaar vervoer in het buitenland.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Suus
Berichten: 50906
Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
Locatie: Delfshaven
Contacteer:

Zwendel met tickets van Thalys

Bericht door Suus »

Thalys onderzoekt "zwendel in tickets" in Brussel-Zuid
Thalys International onderzoekt momenteel een mogelijke zwendel in Thalys-tickets in het station van Brussel-Zuid en de eventuele omvang ervan. Dat meldt de internationale hst-uitbater in een reactie op berichtgeving in Le Soir.
De Brusselse krant had vrijdag melding gedaan van een zwarte handel in (promotionele) hst-tickets die via de website van het bedrijf zouden besteld worden. Via dispatchers zouden de tickets later aan 40 euro per stuk verkocht worden.

Thalys International heeft geen concrete informatie over dergelijke praktijken, zegt woordvoerster Charlotte De Thaye. Het bedrijf zal wel alles in het werk stellen om dergelijke procedures te vermijden indien ze zich inderdaad voordoen. "Dergelijke frauduleuze praktijken zijn absoluut onaanvaardbaar", luidt het in een persmededeling.
Bron: De Redactie
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8674
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Re: Zwendel met tickets van Thalys

Bericht door webguy »

"(promotionele) tickets" als in gratis of als in "promo" tarief, dus met korting? Zal wel het laatste zijn. Overigens geen nieuwe praktijk - gebeurt ook met concertkaartjes die voor een veelvoud van het tarief worden doorverkocht. Is misschien een teken dat mensen wat meer flexibiliteit / toegankelijkheid willen van Thalys.
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 35 gasten