Een dagje OV richting Zuid-Holland (40 foto's)

Dit is het forumdeel voor jouw mooie foto's. Plaats dus al je reisverslagen hier. Ook overige foto's zijn welkom, mits ze voorzien zijn van een omschrijving waarom je die foto graag wil laten zien.
Gebruikersavatar
ODRAIL
Berichten: 15352
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 22:06

Re: Een dagje OV richting Zuid-Holland (40 foto's)

Bericht door ODRAIL »

Daniel schreef:De ZWN-tijd? Is dat niet wat overdreven lang geleden? Connexxion bestaat sinds 1995, maar die hokjes staan daar echt nog geen 20 jaar... ben zelf pas sinds 2002 bushobbyist en heb station Gouda als zodanig nog met overkapte bushaltes meegemaakt, dus die hokjes zullen er pas een jaar of 10 staan hooguit.
Oops ... je heb helemaal gelijk :oops: . Even over het hoofd gezien. Ik dacht dat die hokjes er al langer stonden.
Gebruikersavatar
nvdw
Donateur
Berichten: 3031
Lid geworden op: zo 10 jun 2012, 14:12

Re: Een dagje OV richting Zuid-Holland (40 foto's)

Bericht door nvdw »

Daniel schreef:- In Woerden had je, als je de bushalte opgezocht had, geen Zuid-Hollandse bussen aangetroffen. Het ligt immers ook in de provincie Utrecht (al is dat ooit bij een herindeling gebeurd, oorspronkelijk was dit wel Zuid-Holland)
Het kan wel, maar dan moet je er doordeweeks in de spits staan: lijn 101 Woerden-Nieuwkoop.

De vertrekstaat met dat blokje met de eerste drie vertrekkende bussen kom je overigens overal tegen in de provincie Zuid-Holland, waar er te weinig gebeurt voor een volwaardig DRIS-paneel maar ook weer wat meer mensen instappen dan de gemiddelde halte Eik Nummer Zoveel. Net als DRIS geldt: leuk bedacht maar als het ding alleen tijden weergeeft van de dienstregeling en niet op basis van de positie van de bus heb je er vrij weinig aan...
"Just remember, it won't be for you... it will be for them."
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 36 gasten