Wat eten we vandaag? #36
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39192
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #36
Hier ligt momenteel een kippenpoot in de oven en daarbij ga ik zo nog wat aardappelpartjes bakken. Ter completering nog een salade bestaande uit sla met stukjes abrikoos, rauwe ham en wat munt er doorheen.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #36
Penne met een mix uit de wok, paprika/venkel/bleekselderij/broccoli, feta, en een varkenshaasje.
Griekse yoghurt met verse aardbeien en een scheutje ahornsiroop na.
Griekse yoghurt met verse aardbeien en een scheutje ahornsiroop na.
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #36
Vanavond een lekker simpel zomermaaltje: gebakken krieltjes met paprika, ui en tomaat, overgoten met zelfgemaakte mosterddressing en plakjes brie. En dan lekker op het balkon in de zon eten :)
Re: Wat eten we vandaag? #36
Een salade met een Poulycroc (vind dat een mooiere naam dan de Nederlandstalige).
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Ik heb andijviestamppot op.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Gepureerde bataat met een snufje cayennepeper.
Frisse bonensalade met gesnipperde rode ui en gele paprika (scheut slasaus erbij, Provençaalse kruiden, door roeren, en vervolgens een half uurtje in de koelkast).
Frisse bonensalade met gesnipperde rode ui en gele paprika (scheut slasaus erbij, Provençaalse kruiden, door roeren, en vervolgens een half uurtje in de koelkast).
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Re: Wat eten we vandaag? #36
Vandaag was het aardappelen met bloemkool en karbonade zonder bot.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Vanmiddag was het op het werk kippensoep met groente.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Iets met een American Farm Grill, ben benieuwd!
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!
Re: Wat eten we vandaag? #36
Spaghetti Carbonara. Zonder het verfoeide room en al helemaal niet uit een potje. Gewoon spek, ei en kaas.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Dan is het geen carbonara.
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!
Re: Wat eten we vandaag? #36
Nee. Carbonara bevat geen room. In Rome zou je aan de hoogste boom geknoopt worden.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6470
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #36
Een allegaartje aan restjes; een boterham met worst, een koude pannenkoek met boter, suiker en kaneel (<3), een restje pasta met wortel en zzongedroogde tomaat en een restje aardbeien kwark.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Een bordje met hapjes van het Thalys-klantenpanel buffet:
Mini-groentelasagne
Mini-spaghetti met scampi
Mini-rosbief met saus en aardappelpartjes
Mini-gepocheerd ei met groene asperge
Mini-steak du Boeuf
Mini-groentelasagne
Mini-spaghetti met scampi
Mini-rosbief met saus en aardappelpartjes
Mini-gepocheerd ei met groene asperge
Mini-steak du Boeuf
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Een flespompoen aan stukken gesneden, ontpit en geschild. Vervolgens met een laagje water op laag vuur aan de kook gebracht.
Na een goed kwartier gepureerd met de stamper.
Ondertussen een woksel gemaakt van paprika, ui, paar teentjes knoflook. En spekjes uitgebakken.
Alles met de gepureerde pompoen gemengd, een paar brokken verse gember erbij, wat cayennepeper en koriander.
Daarna nog even een minuut of tien lekker laten pruttelen op laag vuur.
Op het eind nog een paar handjes tauge, en opdienen met vers gesneden bosuitjes.
Na een goed kwartier gepureerd met de stamper.
Ondertussen een woksel gemaakt van paprika, ui, paar teentjes knoflook. En spekjes uitgebakken.
Alles met de gepureerde pompoen gemengd, een paar brokken verse gember erbij, wat cayennepeper en koriander.
Daarna nog even een minuut of tien lekker laten pruttelen op laag vuur.
Op het eind nog een paar handjes tauge, en opdienen met vers gesneden bosuitjes.
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Re: Wat eten we vandaag? #36
Zo de dame hier maar eens meeslepen naar een italijanski restoran voor een pastatje denk ik :)
Re: Wat eten we vandaag? #36
Zit je nu nog steeds in Roemenië?
Hoe dan ook, eet smakelijk. :)
Hoe dan ook, eet smakelijk. :)
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Re: Wat eten we vandaag? #36
Servië op 't moment... Roemenië staat met een week of 2 weer op de planning :)
Ik geloof trouwens dat het een romantisch Servisch restaurant gaat worden :')
Anyhow, dankz! :)
Ik geloof trouwens dat het een romantisch Servisch restaurant gaat worden :')
Anyhow, dankz! :)
Re: Wat eten we vandaag? #36
Dit at VIRM vandaag :)
Ik had yaki soba kip/garnaal :)
Ik had yaki soba kip/garnaal :)
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Restant chinees van gisteren.
Re: Wat eten we vandaag? #36
Karadjordjeva šnicla <3
Re: Wat eten we vandaag? #36
Vandaag was het groentesoep.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6470
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #36
Andijviestamppot met spekjes en een gehaktbal. Past wel bij dit weer!
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39192
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #36
Hier vandaag een opgewarmd restje kip kerrie uit de vriezer.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 138 gasten