Wat eten we vandaag?
Re: Wat eten we vandaag?
Ach, jullie weten niks. Stelletje bovenrivierse patatvreters.
Re: Wat eten we vandaag?
Nou, dan weet ik al genoeg.
In Chatham-Kent, dus.Tom024 schreef:Leukerecepten.nl biedt, eh, leuke recepten aan voor kapsalon hawaii. -o-
Waar is het misgegaan?
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Ik dacht even dat de Engelsen in Chatham (Kent) er schuld aan hadden. Hebben de Canadezen de oorspronkelijke plaatsnaam gewoon helemaal meegenomen. Geen wonder dat ze dan zulke idioterie als Pizza Hawaii bedenken. :X
Re: Wat eten we vandaag?
Een kipburger, salade en patatas bravas.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag?
Taco's, met zelfgemaakte guacamole! *O* Ik moest wel even goed opletten, want het recept achterop de doos AH-taco's vereist volgens de ingrediëntenlijst rode ui en paprika ... die vervolgens niet meer genoemd worden in het recept zelf.
Re: Wat eten we vandaag?
Jawel hoor :pos: :Suus schreef:Pizza Hawaii is geen pizza.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Pizza_Hawa%C3%AF
Re: Wat eten we vandaag?
Zekers! En dat artikel maakt ook melding van de Toast Hawai - de lekkerste tosti die er bestaat.
Re: Wat eten we vandaag?
En dus moet Suus gewoon haar mond houden.
Re: Wat eten we vandaag?
Nooit zal ik mij de mond laten snoeren over een van de zwaarste aanvallen op de goede smaak die de mens ooit gekend heeft!
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Jaa...ach.
Suus schreef:Kerrie-ananas-pulled chicken-saus over witte rijst.
Re: Wat eten we vandaag?
Het is geen pizza, geen kapsalon en geen tosti.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Het is inderdaad iets wat alleen iemand zonder enige smaak naar binnen zou metselen.
Re: Wat eten we vandaag?
Oef! Dat is een klap voor de verdedigingAlargule schreef:Jaa...ach.
Suus schreef:Kerrie-ananas-pulled chicken-saus over witte rijst.
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Reblochon, van de kaasboer op de Utrechtse markt. :D
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6464
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Pastasalade met zalm, komkommer, cherry tomaat, rucola en pesto
Re: Wat eten we vandaag?
Spinazie, gekookte aardappelen, een gekookt ei en een kip-kaas-schnitzel.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag?
Vandaag is het Saganaki, met krieltjes en verse spinazie.
Re: Wat eten we vandaag?
Je bent nu al aan het eten? En al die keren dat je vond dat Nederlanders zo vroeg eten dan
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Dit topic heet "Wat eten we vandaag". Niet "Wat eten we nu". (A)
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Alle ingrediënten kwamen vandaag van de groenteboer, bakker en kaasboer. Dat moest wel voor zessen. (A)
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39183
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Het inkopen vast, maar opeten toch niet persé?
Hier werd het vandaag nep-kebab (het recept noemt het kebab, maar eigenlijk waren het gewoon geroosterde spiesjes van gekruid rundergehakt) met pittige couscous erbij (met een licht aangefruite mix van ui, rode peper, koriander, munt en gember erdoor). En als frisse component wat citroenpartjes erbij.
Hier werd het vandaag nep-kebab (het recept noemt het kebab, maar eigenlijk waren het gewoon geroosterde spiesjes van gekruid rundergehakt) met pittige couscous erbij (met een licht aangefruite mix van ui, rode peper, koriander, munt en gember erdoor). En als frisse component wat citroenpartjes erbij.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag?
Ik ben een beetje in shock...
Ik haalde net een aardbeiensoftijsje bij mijn Zweedse buurman, en het ding smaakte daadwerkelijk schepijsachtig naar aardbei *O*
En dus niet de standaard chemische McDrek/BK smaak die normaal aan aarbeiensoftijsmilkshaketroep zit :o
Ik haalde net een aardbeiensoftijsje bij mijn Zweedse buurman, en het ding smaakte daadwerkelijk schepijsachtig naar aardbei *O*
En dus niet de standaard chemische McDrek/BK smaak die normaal aan aarbeiensoftijsmilkshaketroep zit :o
Re: Wat eten we vandaag?
Mijn vader zou zich omdraaien in zijn graf als ik vrijwillig voor 19:00 zou gaan avondeten.Daniel schreef:Het inkopen vast, maar opeten toch niet persé?
Re: Wat eten we vandaag?
Ik ben gevulde tomaten aan het maken. *O*
Re: Wat eten we vandaag?
Toch wel met alcohol hoop ik? (A)
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 75 gasten