RRF in Amerikaanse handen

Alles over het Openbaar Vervoer in geheel Nederland.
Plaats reactie
Sebastiaan
Berichten: 109
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 14:25
Locatie: Utrecht

RRF in Amerikaanse handen

Bericht door Sebastiaan »

RRF in Amerikaanse handen
Rotterdam Rail Feeding (RRF) wordt door Genesee & Wyoming Inc (GWI) overgenomen. GWI biedt diensten aan per spoor in 16 havens in Amerika en in meerdere landen over de hele wereld.

Karel Poiesz blijft directeur van RRF dat onder dezelfde naam verder zal gaan. Karel Poiesz:” samen met GWI de toekomst in gaan is een belangrijke ontwikkeling voor RRF. Het geeft naast financieel en management ondersteuning toegang tot andere havens die ook gebruik kunnen gaan maken van de diensten van RRF.”

De kernactiviteit van RRF richt zich op het verlenen van rangeeractiviteiten binnen de havengebieden voor de andere railgoederenvervoerders. Daarnaast is RRF actief als leverancier van locomotieven, machinisten en aanvullende diensten voor de spooraannemers in Nederland.

John C. Hellmann, CEO van Genesee & Wyoming Inc., ziet de overname van RRF als een belangrijke investering. Hiermee willen zij hun diensten op het gebied van havengebonden spooractiviteiten buiten de VS uitbreiden. Daarnaast wil hij korte afstand diensten aanbieden zoals reeds in Noord-Amerika is opgezet. Ten slotte ziet hij enorme kansen om onder de leiding van Karel Poiesz de sterke positie in Nederland verder uit te bouwen in Europa.

Bron: Railcargo
mvg,
Sebastiaan
deadlock
Berichten: 9305
Lid geworden op: do 13 mar 2008, 12:29
Locatie: Zwolle
Contacteer:

Re: RRF in Amerikaanse handen

Bericht door deadlock »

En daarmee bestaan er geen Nederlandse goederenvervoerders meer!
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 66 gasten