Wat eten we vandaag? #7
Re: Wat eten we vandaag? #7
Oeh, hotdog!
Vandaag op: gekruide krieltjes met zelfgemaakt schnitzel, broccoli en stroganoff saus :).
Vandaag op: gekruide krieltjes met zelfgemaakt schnitzel, broccoli en stroganoff saus :).
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
Re: Wat eten we vandaag? #7
Vanavond heerlijk gebarbecued terwijl het om ons heen aan het onweren was. Enige last die we hadden waren een paar drupjes die vielen :)
Re: Wat eten we vandaag? #7
Ik kan dat zo slecht verdragen. 10 jaar geleden zou dat ding naar de klantenservice zijn gebracht. Terrorismebestrijding en de angst die het inboezemt kost zo ongelofelijk veel meer dan dat het oplevert...Dexter schreef:Ik heb mezelf na een lange en zweterige dienst getrakteerd op een Hema-hotdog op Asd. Er brak nog een lichte paniek uit toen een Spaans stelletje een enorme koffer achterliet... Je hoorde gewoon iedereen denken: "Hellepie! B-O-M"
Maar daar hoor je de hoge heren in Den Haag niet over!!!11!!!
Re: Wat eten we vandaag? #7
Ik kan er ook niet goed tegen. Volgens het protocol dit en volgens het protocol dat... Het liefst pak je zo'n ding op en breng je het naar gevonden voorwerpen. De mensch lijdt het meest onder het lijden dat men vreescht...
Vandaag was het veel te mooi weer zelf boven de pannen te gaan hangen, dus zijn we met een paar vrienden een terrasje gaan pikken bij de lokale Beer en hebben daar heerlijk gegeten: Ik had hot wings en een mixed grill. Wat ik zo leuk vind aan de Beren is de vaak goede en spontane bediening, dat draagt toch wel bij aan de hele beleving. Het bleef ook nog tot laat lekker buiten, we zijn dan ook tot laat blijven hangen en hebben nog lekker wat gedronken.
Vandaag was het veel te mooi weer zelf boven de pannen te gaan hangen, dus zijn we met een paar vrienden een terrasje gaan pikken bij de lokale Beer en hebben daar heerlijk gegeten: Ik had hot wings en een mixed grill. Wat ik zo leuk vind aan de Beren is de vaak goede en spontane bediening, dat draagt toch wel bij aan de hele beleving. Het bleef ook nog tot laat lekker buiten, we zijn dan ook tot laat blijven hangen en hebben nog lekker wat gedronken.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Ah, hier bij de Beer in Zwijndrecht hebben ze regelmatig slechte ervaring ermee, vooral met langzame bediening... Maar ja, Zwijndrecht loopt nog altijd 15 jaar achter op de rest van Nederland, dus dat verbaast me eigenlijk niet .
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
Re: Wat eten we vandaag? #7
Oeh, ik was dinsdag bij Bennie Beer tegenover De Kuip (en ja, die Beer is genoemd naar ex-Feyenoorder Bennie Wijnstekers ) en daar nam ik onbeperkt spare-ribs eten. Helaas kwam ik niet verder dan 1,5 spare-rib.Dexter schreef:Vandaag was het veel te mooi weer zelf boven de pannen te gaan hangen, dus zijn we met een paar vrienden een terrasje gaan pikken bij de lokale Beer en hebben daar heerlijk gegeten: Ik had hot wings en een mixed grill. Wat ik zo leuk vind aan de Beren is de vaak goede en spontane bediening, dat draagt toch wel bij aan de hele beleving. Het bleef ook nog tot laat lekker buiten, we zijn dan ook tot laat blijven hangen en hebben nog lekker wat gedronken.
Vandaag hier broccoli, gebakken aardappelen (en rijst omdat er niet genoeg aardappelen waren) en vage vegetarische dingetjes met kip en kalkoen erin.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Bennie Beer vind ik echt zo'n vreetschuur, die is echt gericht op het snel bedienen van grote groepen hongerige bioscoop- of Kuip-gangers. Het eten is Bere-goed maar voor een romantisch dineetje voor 2 bij kaarslicht moet je er niet zijn.
Vallend blad maakt rails glad.
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Voor romantische dineetjes moet je sowieso geloof ik niet naar een Beer
Re: Wat eten we vandaag? #7
s nachts in het gras naar boven kijkend -- de grote beer ;).
vandaag maar frites op bij de lokale snackbar...
vandaag maar frites op bij de lokale snackbar...
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
Re: Wat eten we vandaag? #7
meltrain schreef:en vage vegetarische dingetjes met kip en kalkoen erin.
-
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 8674
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
- Locatie: Ede
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
BBQ vandaag aan het strand van de Rijn in Arnhem: mooie lokatie :)
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6473
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Gisteren at ik nasi, zelfgemaakt :)
Vanavond (en morgen ook) heb ik een barbecue :)
Vanavond (en morgen ook) heb ik een barbecue :)
Re: Wat eten we vandaag? #7
Vermoedelijk barbecue
Elke dag van Gouda naar Spijkenisse v.v.
In het weekend vaak ergens in Nederland aan het wandelen.
In het weekend vaak ergens in Nederland aan het wandelen.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Even origineel zijn: barbeque in het Delftse Hout.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Pasta met gehakt en Bertolli-saus. Zou het verstandig zijn om te koken met een ventilator op je gericht of zit dan de saus tegen de muur?
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Vandaag was het macaroni. Had misschien iets minder pittig gekund :@
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39204
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Vandaag biefstuk met brood.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39204
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Medium :) En met wat ui en champignons erbij.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #7
Zo kort pas op jezelf wonen en nu al zo ervaren in de keuken! :pos: Bij ons stond de eerste keer dat ik gehaktballen ging braden nog net de brandweer niet voor de deur...
Vallend blad maakt rails glad.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39204
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Tja had er nog niet bij verteld dat ik m'n ouders op bezoek had vanmiddag. Dus even biefstuk-bakles van m'n vader (die daar erg goed in is) gehad
Verder kost het vlees bakken op een manier dat het bruin én gaar is nog wat moeite. Heb nog weleens dat 't donkerbruin en vanbinnen nog een beetje rauw is, maar dat laat zich doorgaans nog wel oplossen. (lees, gaar krijgen)
'tis hier ook al wel 'n keer grijs geweest in de keuken en heb al erg regelmatig de muur naast m'n kookplaat moeten reinigen.
Verder kost het vlees bakken op een manier dat het bruin én gaar is nog wat moeite. Heb nog weleens dat 't donkerbruin en vanbinnen nog een beetje rauw is, maar dat laat zich doorgaans nog wel oplossen. (lees, gaar krijgen)
'tis hier ook al wel 'n keer grijs geweest in de keuken en heb al erg regelmatig de muur naast m'n kookplaat moeten reinigen.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #7
Bij dat laatste doe je toch iets verkeerd, want ik heb al aardig wat keren kip laten aanbakken maar nog nooit de muur hoeven schrobben, alleen een roestvrijstaal gasfornuis heeft nog wel eens de neiging erg snel zichtbaar smerig te worden
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Ja net als een zwarte glasplaat onder je fornuis. Maar het kan erger: Ik heb vanille-kleurige-Parijse-metro-tegels op de muur en als je dan je pastasaus iets te lang op hoog vuur laat staan, ziet het eruit alsof je iemand hebt neergeknald.
Vallend blad maakt rails glad.
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Die rode saus is sowieso verschrikkelijk qua vlekken enzo. Gaat ook niet uit kleding ofzo
Vandaag gegeten: fusili met rode pastasaus (die bestond uit tomatenpuree, groente, champignons en rozemarijn) :-)
Vandaag gegeten: fusili met rode pastasaus (die bestond uit tomatenpuree, groente, champignons en rozemarijn) :-)
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 153 gasten