Wat eten we vandaag? #12
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik werd nog weleens naar de schuur gestuurd. Nou ja, achter de wasmachine kan je echt van alles kwijt natuurlijk :D
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6496
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #12
Mijn broertje plakte ook nog wel eens eten onder de keukentafel vast
OT: ik eet vanavond frietjes met minisnacks en sla met tomaat
OT: ik eet vanavond frietjes met minisnacks en sla met tomaat
Re: Wat eten we vandaag? #12
En dat kwam er dan de volgende dag onder uit vallen? :DDaantje schreef:Mijn broertje plakte ook nog wel eens eten onder de keukentafel vast
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6496
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #12
Soms wel ja, maar gehaktballen blijven verbazingwekkend lang hangen en anders at de hond het wel op.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Een huisdier is altijd blij en dankbaar om als vuilnisbak te fungeren.
Vandaag ben ik op mezelf aangewezen en dus hou ik het lekker makkelijk: Witte bollen met kipfilet wat ik nu onder de grill ga leggen, anders mis ik straks wéér GTST.
Vandaag ben ik op mezelf aangewezen en dus hou ik het lekker makkelijk: Witte bollen met kipfilet wat ik nu onder de grill ga leggen, anders mis ik straks wéér GTST.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Vandaag was het krokante kipschnitzel met aardappelpuree en wat groentetjes. Lekker met de jus van de kip erover.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Als je vlees bakt in een pan in boter wordt dat vet met vleessmaak. Dat moet over aardappelpuree, dat maakt het lekker. Net zoals het vet van kipstukken van de KFC over aardappelpuree gaat
(dan haal ik in de stad een doosje met wat kipstukken, en thuis warm ik dat dan op in de magnetron, en daar doe ik dan aardappelpuree bij. Alleen heb ik nu het vlees zelf in de pan gebakken).
(dan haal ik in de stad een doosje met wat kipstukken, en thuis warm ik dat dan op in de magnetron, en daar doe ik dan aardappelpuree bij. Alleen heb ik nu het vlees zelf in de pan gebakken).
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #12
_O-Dexter schreef:Krokante kipschnitzel waar jus bij zit?
Ik heb kapucijnenschotel gegeten
Aansluitingen behaald in het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ja sorry Ennes, ik heb meer verstand van treinen dan van eten. :@
Ha, net goed voor die kapucijnen. Katholieken, Kapucijnen, allemaal één pot nat die lui. :YEnnes schreef:Ik heb kapucijnenschotel gegeten]
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #12
En als je het dan laat afkoelen gaat de boter weer stollen en wat krijg je dan? BETON :YBee schreef:Als je vlees bakt in een pan in boter wordt dat vet met vleessmaak. Dat moet over aardappelpuree, dat maakt het lekker.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik bak plantaardig en vloeibaar, dus het wordt nooit echt zo'n vieze dikke vetlaag als bij echte boter.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6496
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ovenschotel van gehakt met taco kruiden, mais, kidneybonen, tomaat, paprika en tortillachips met paprikapoeder en kaas
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik haat Leidse studenten! Ik heb vanavond met de s2100 de wielen onder mijn trein vandaan gereden, om een extra lang stationnement in Ledn te krijgen zodat ik ondertussen naar Julia's beneden in de hal kon rennen voor een bakje pasta. Dit omdat ik verder nergens in mijn dienst de gelegenheid had om ergens wat te eten te halen en op de plek waar ik schaft had viel niks te eten te halen. Dus ik was al om '26 i.p.v. '32 binnen in Ledn (de s5000 had zelfs nog maar net zijn wielen gelicht) kom ik beneden, staat er een enorme meute studenten bij Julia's in de rij... -o-
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik heb vandaag Rijst met Kipkerrie op en straciatellayoghurt als toetje
Re: Wat eten we vandaag? #12
Kip Tandoori. Helaas was de kip aangebrand, de rijst enigszins dramatisch door dat het al het water had opgezogen tijdens het koken en de saus zo waterig dat het bij twee scheppen al van het bord afstroomde. Dat moet de volgende keer echt beter
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39291
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #12
De kip kerrie hier was een stuk geslaagder :) Wel aan de hete kant, nog niet helemaal achter of dat nu de temperatuur was of de hoeveelheid "hot curry"
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #12
Paar bordjes van de wokboer. Best lekker hoor, maar toch. Ergens is het gewoon een beetje armoedvoer.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Dat was dus geen Basmati rijst maar Dramati rijst. Ik hou altijd een voetenbadje aan vocht over op de borden als ik pasta maak met Bertolli pastasaus. Geen flauw idee hoe dat kan, want ik gooi het gehakt in een zeef om het vet eruit te laten lopen, rammel de pasta een half uur door elkaar in een zeef en de saus is dikke prut, daar komt geen vocht uit.Bee schreef:Kip Tandoori. Helaas was de kip aangebrand, de rijst enigszins dramatisch door dat het al het water had opgezogen tijdens het koken en de saus zo waterig dat het bij twee scheppen al van het bord afstroomde. Dat moet de volgende keer echt beter
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik kook mijn rijst altijd met afgepast waterBee schreef:Kip Tandoori. Helaas was de kip aangebrand, de rijst enigszins dramatisch door dat het al het water had opgezogen tijdens het koken en de saus zo waterig dat het bij twee scheppen al van het bord afstroomde. Dat moet de volgende keer echt beter
Aansluitingen behaald in het verleden,bieden geen garantie voor de toekomst
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
problemen kunnen er zijn... of je kan ze zoeken!
NS gaat "niet" over één nacht ijs.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Je hebt een jaar of 8 terug zeker naar Goedele Liekens geluisterd? Die maakte toen ineens reclame voor ''vloeibaar'' bakken en braden :DBee schreef:Ik bak plantaardig en vloeibaar, dus het wordt nooit echt zo'n vieze dikke vetlaag als bij echte boter.
Helaas kan ik dat filmpje niet meer terugvinden.
Hier nu: gebakken aardappels met appelmoes en een kaassouflé.
Re: Wat eten we vandaag? #12
Ik heb zojuist iemand gechartered om een patatje voor ons te halen, met bijpassende snacks natuurlijk.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #12
En dat zijn?
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39291
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #12
Tweederde na-aper Hier net gebakken aardappels met appelmoes en een hamburger.Caspar schreef:Hier nu: gebakken aardappels met appelmoes en een kaassouflé.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #12
Een goulashkroket en een shoarmarol. Kipf moet ik even niet aan denken na de afgelopen kip-rijke week, anders krijg ik straks zelf nog veren. En er hoort ook een grote aardbeien-melkschuldsel bij, want je moet wat drinken bij je eten. :YCaspar schreef:En dat zijn?
Laatst gewijzigd door Dexter op zo 13 mar 2011, 19:03, 1 keer totaal gewijzigd.
Vallend blad maakt rails glad.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 16 gasten