Wat eten we vandaag? #8
- Geert
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 12543
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:43
- Locatie: Utrecht
- Contacteer:
Wat eten we vandaag? #8
Werkt dat ook in wasmachines met kalkaanslag?
Re: Wat eten we vandaag? #7
Helaas groeien de wasmachines met kalkaanslag mij niet op de rug, dus ik zou het echt niet weten. Maar het klinkt wel een beetje raar, vind je niet
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Daar moeten die pannen goed ziek van geweest zijn danBee schreef: kalkuitslag
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39287
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Als de olie wat aan de hete kant is gaat het met kip toch wel aardig spetteren hoor Probleem bij mij is dat ik de kookplaat in een hoek van de keuken heb zitten. Als er iets spettert zit het dus vrijwel direct op de muur (maar dat zijn gelukkig tegeltjes daar dus dat gaat makkelijk eraf)Bee schreef:Bij dat laatste doe je toch iets verkeerd, want ik heb al aardig wat keren kip laten aanbakken maar nog nooit de muur hoeven schrobben
Kwestie van direct wegvegen als je er iets op morst, maar je ziet er inderdaad wel veel op ja (hier ook een roestvrijstalen gasfornuis)alleen een roestvrijstaal gasfornuis heeft nog wel eens de neiging erg snel zichtbaar smerig te worden
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #7
Je denkt toch niet dat ik elke dag het gasfornuis ga schrobben als er nog drie medegebruikers zijn. Dan kan ik wel een schoonmaakbedrijf gaan beginnen
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39287
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
Zeg ook niet schrobben, gewoon wegvegen met een stuk keukenpapier (voordat er bijdehandjes hier komen, ja eerst het gas uit zetten natuurlijk ) Dat maakt 't al minder zichtbaar vies.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag? #7
Ben nog steeds moe van vannacht, halve dag geslapen dan wel zitten dommelen..
Het wordt dus simpel voor mij: ik ga de snekbar op de hoek overvallen.. voor een vette bek die druipt van de drek :)
Het wordt dus simpel voor mij: ik ga de snekbar op de hoek overvallen.. voor een vette bek die druipt van de drek :)
Ik doe ook maar wat
Re: Wat eten we vandaag? #7
Hier was het spaghetti met een saus gemaakt van roerbakgroenten, gehakt en een potje Chicken Tonight tomaten-room saus.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Wij zijn onderweg naar een verjaardag rond etenstijd maar gestopt bij de Burger King langs de A13 bij Ruyven. Het werd een grilled chicken sandwich met curly fries en een emmer vanille milkshake om alles door te spoelen. Ik stond trouwens naast Peter Faber in de rij, die was daar met wat kleine kinderen. Hij hield het echter al snel voor gezien.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Een bezoekje aan de Burger King (zaterdagavond nog geweest ) eindigt bij mij vaak met flink wat ergernissen. Ze maken het zichzelf daar echt veel te moeilijk.
Als die hele tent volstaat lukt het ze in de keuken nooit om de bestellingen vol te houden. Ik snap dat het lastig is om producten op bestellingen te maken, maar je maakt het jezelf wel lastig als je vijftien verschillende producten aanbied in vele verschillende varianten, op die manier is het nooit mogelijk om voorraad te houden. Het gevolg is dan ook vaak dat het samenstellen van de bestelling lang duurt, de rij maar niet kleiner lijkt te worden en door de stress op de productieafdeling er vaak vergissingen worden gemaakt. Hoe vaak ik al niet een Whopper zonder kaas met bacon heb besteld maar een Whopper met kaas en bacon heb gekregen terwijl het wel juist op de bon staat is echt ongelofelijk.
Nee, dan ging het bij de McDonald's toch beter. Een hamburger is met kaas of zonder kaas en als het moet kunnen er elke 45 seconden weer 8 warme broodjes naar de klant op een productietijd van 90 seconden Ik weet niet of ik het nog steeds kan, maar ik heb ooit in de halve finale hamburgers bakken gestaan, dus de potentie was er. Geen wonder dat ik het zo langzaam vind duren bij de Burger King
Als die hele tent volstaat lukt het ze in de keuken nooit om de bestellingen vol te houden. Ik snap dat het lastig is om producten op bestellingen te maken, maar je maakt het jezelf wel lastig als je vijftien verschillende producten aanbied in vele verschillende varianten, op die manier is het nooit mogelijk om voorraad te houden. Het gevolg is dan ook vaak dat het samenstellen van de bestelling lang duurt, de rij maar niet kleiner lijkt te worden en door de stress op de productieafdeling er vaak vergissingen worden gemaakt. Hoe vaak ik al niet een Whopper zonder kaas met bacon heb besteld maar een Whopper met kaas en bacon heb gekregen terwijl het wel juist op de bon staat is echt ongelofelijk.
Nee, dan ging het bij de McDonald's toch beter. Een hamburger is met kaas of zonder kaas en als het moet kunnen er elke 45 seconden weer 8 warme broodjes naar de klant op een productietijd van 90 seconden Ik weet niet of ik het nog steeds kan, maar ik heb ooit in de halve finale hamburgers bakken gestaan, dus de potentie was er. Geen wonder dat ik het zo langzaam vind duren bij de Burger King
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Same here, ik hou ook helemaal niet van Burger King, die is vies en het is veel te veel en veel te groot. Maar vandaag was het het recht van de sterkste... Geef mij maar McDonald's, die is veel lekkerder.
Vallend blad maakt rails glad.
Re: Wat eten we vandaag? #7
Inmiddels weer meer nuchter? En was de patat lekker/Ardan schreef:Ben nog steeds moe van vannacht, halve dag geslapen dan wel zitten dommelen..
Het wordt dus simpel voor mij: ik ga de snekbar op de hoek overvallen.. voor een vette bek die druipt van de drek :)
Re: Wat eten we vandaag? #7
Als ik kan kiezen ga ik ook voor de McDrek. Sowieso vind ik dat het Burger Knulpersoneel eerst op taalcursus mag, ik zie zoveel personeel daar dat zo zwaar onverstaanbaar Nederlands spreekt dat je echt goed moet luisteren of het wel jouw bestelling is die langskomt..
Ik doe ook maar wat
Re: Wat eten we vandaag? #7
nee geef mij maar burgeer king!!
-
- Berichten: 6431
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 02:09
- Locatie: Reisdorf - Luxemburg
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #7
In vind het allebei totaal niets, maar als ik echt geen andere keus zou hebben dan ga ik absoluut naar Burger King. Al dat soort ketens als AC restaurant, Smullers, Quick, etc. leveren een waardeloze kwaliteit voor belachelijk veel geld.
Geef mij het restaurant van onze horecagroothandel maar; koffie, thee en allerlei soorten frisdranken gratis, het eten is prima en kost ook bijna niets. (En nee, je hoeft niet eens klant bij die winkel te zijn om het restaurant in te mogen.)
Geef mij het restaurant van onze horecagroothandel maar; koffie, thee en allerlei soorten frisdranken gratis, het eten is prima en kost ook bijna niets. (En nee, je hoeft niet eens klant bij die winkel te zijn om het restaurant in te mogen.)
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6494
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #8
Doe mij maar mac. Bij de Burger King ben ik altijd meer geld kwijt dan op dat bord staat omdat ze voor alle extra opties extra bedragen rekenen. Bij de mac moet je gewoon een broodje zonder iets onbenulligs vragen want dan krijg je een vers en niet zo klef broodje.
Ik eet vanavond frietjes met een kroket maar gewoon uit m'n eigen frituur en ook iets van komkommer en tomaat ofzo denk ik.
Ik eet vanavond frietjes met een kroket maar gewoon uit m'n eigen frituur en ook iets van komkommer en tomaat ofzo denk ik.
Re: Wat eten we vandaag? #8
Aangezien ik 3 weken alleen thuis ben, moet ik zelf ook maar weer koken. Om rustig aan te beginnen: Rijst met goulash en wat salade. :)
Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6494
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #8
Daar moet je gewoon twee keer per jaar een fles (schoonmaak)azijn in gooien en dan laten draaien op 90 graden. Werkt prima, kost haast niets.Geert schreef:Werkt dat ook in wasmachines met kalkaanslag?
Re: Wat eten we vandaag? #8
In een restaurant Mexicaans gegeten. Met als dessert vers fruit met vanille ijs. Althans dat stond zo op de kaart. Het bleek alleen overduidelijk dat het uit een blik kwam dat fruit, van die geconserveerde perzikpartjes. Nadat ik er toch maar wat van zei (omdat de prijs ervan best hoog lag) kreeg ik het dessert daarom gratis. Zegt die meid: ow onze jongens hebben zich vergist in de keuken.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6494
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #8
Geen zin om te koken macaroni met kaassaus, spekreepjes en komkommer :)
Re: Wat eten we vandaag? #8
Aardappels, worteltjes/doperwten en een hamburgertje. :)
Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet.
Re: Wat eten we vandaag? #8
Vandaag word het of Bami of makreel met brood
Re: Wat eten we vandaag? #8
Hier was het Hokkien Mie van Conimex. Lekker, maar het geeft wel een enorme bende in je keuken.
Vallend blad maakt rails glad.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6494
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #8
Penne met roomsaus, champignons, spekjes, uitje, knoflook, pijnboompitten en rucola :)
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 83 gasten